https://www.youtube.com/watch?v=oWL1h5-xQIg
buyrun bu da oswald nickli heisenberg likitleri yapan kimyager arkadaş.
merck hakkında pek de kötü şeyler söylememiş ama videoyu bi izleyin kimetsan hakkında yorumları falan gayet aydınlatıcı..
https://www.youtube.com/watch?v=oWL1h5-xQIg
buyrun bu da oswald nickli heisenberg likitleri yapan kimyager arkadaş.
merck hakkında pek de kötü şeyler söylememiş ama videoyu bi izleyin kimetsan hakkında yorumları falan gayet aydınlatıcı..
benm yaptığım deneme likitlerin boğaz vurumu cok fazla.
80/20 oran olmasına ragmen .molinin nbase i kokusuz şeffaf ama acaba nbaseden mı yoksa tam demlenmemesinden mi.
tfa alıp clon yapıcam .uygun tfa satan sıte varmı
Belki sadece nbase'i deneyerek nbase'deki nikotinin oksitlenip oksitlenmediğini kontrol edebilirsin
direk deniyemem . ambalajlı kutudan lıkıt yaptım. 36mg lık oldugu ıcın dırek denemem mumkun deıl .
Bugun merlin minide elime ulasti,kendi adresime verilen 9 siparisin 9 uda gecti masallahi eksik etmezsek sevinirim :D
kullananlar söyliyebilirmi günde 2 paket içiyorum aynı keyfi veririmi bırakmak bir yana kokusundan sigaranın tiksinti geldi amacım bırakmak değil
egrip 2 al abi bence ilk etapta ben bu cihazı kullanıyorum doğru likit ve ayarla on numara keser
Hocam muhtemelen gerçek değerde nikotin içtiğinden boğaz vurumu arttı. Molin nbase bende kullandım ve senin dediğin gibi oldu. Türkiyedeki nbase ler malesef gerçek değerlerde nikotin içermiyor bence. Yurtdışı denediğim her nbase de aynı şeyi yaşadım çünkü.
VG-PG olayına gelince aylardan beri ben ve evyapcı arkadaşlarım kimetsan kullanıyoruz. Hatta 1 yılı aşkın süredir kimetsan kullananlar arkadaşlarım var. Gerekli araştırmaları yaptığımızda ve damak tadı testlerimizde kimetsanı gayet beğendik. Likitlerimizde gayet iyi oluyor bizde beğeniyoruz tadına bakanlar da :)
En mantıklı yöntemin güvenebildiğiniz ve nikotinden çalmadığına inandığınız bir firmadan yüksek nikotinli nbase alıp kimetsan vg-pg ile seyreltmek olduğunu düşünüyorum
Abi merhaba,
Ben de 12 senedir günde 1-1.5 paket sigara içiyordum. Aynen senin gibi kokusundan tiksindiğim için elektronik sigaraya geçiş yaptım, yoksa hala sigaradan zevk alıyorum.
Şuan senin için en pratik, kafa karıştırmayacak, coili bittikçe atıp yenisini takacağın ve her yerde bulabileceğin ayrıca boyut olarak ufak (cebe çok rahat sığan) yani en ideal "eleaf istick pico". Benim şuan ikinci cihazım pico ve çok çok memnunum. 220 tl civarı fiyatı.
Şöyle bir algı da var, 220 ona vermek yerine 300-350 vereyim daha iyisini alayım diye düşünebilirsin. Ancak sen sigaraya alternatif olarak alacağın için watt değeri çok yüksek, çok meşakatli bir cihaz almana gerek yok. Cihazın hava kanalını kapattığın zaman sigara içimi oluyor.
Likit olarak ben 6mg nikotin olanları kullanıyorum. 30 ml likit 1 hafta gidiyor bana ve sürekli elimde. Günde 2, en fazla 3 tane sigara içiyorum. O da yanımda bir içen varsa keyif olsun diye. Bazı günler hiç ihtiyaç duymuyorum.
nikotin ve aroma olmadan sadece vg+ pg karıştırmak istiyorum. bunun da demleme süreci oluyor mu yoksa iyice karıştırdıktan sonra tüketilebiliyor mu?