Circus cookie 3 mg nikotin 60 ml likitten 5 ml kullandim sadece , damak tadima uymadigi icin satiyorum. Ya da baska bir likitle takas edebilirim. Ilgilenen olursa mesaj atabilir
Circus cookie 3 mg nikotin 60 ml likitten 5 ml kullandim sadece , damak tadima uymadigi icin satiyorum. Ya da baska bir likitle takas edebilirim. Ilgilenen olursa mesaj atabilir
Merlin mini rta arayan varmı? Bir haftalık cihaz var elimde kozmetik 10/10.Kutu içeriği tam fazla kullanılmadı. 130 lira istiyorum.
yaa arkadaşlar bende bir ara şu piconun cihazından almıştım 300 tl ye pek alışamadım sattım.Şimdi biraz daha iyi bir cihaz almak istiyorum,
ama çok yabancıyım bu konulara elinde cihazı olan satmak isteyen var mı?
Arkadaşlar yardım. Acil yardım.
Arkadaşımın babası elektronik sigaraya geçmek istiyor. Araştırma ve cihaz seçimi işini bana yükledi. Saçma sapan bir cihaz alıp mahçup olmak istemiyorum. 2 gün sonra senin tavsiyenle aldığımız cihaz bozuldu deseler yerin dibine girerim. Bana en acilinden düzgün bir cihaz tavsiyesi gerekiyor. Dünya kadar marka ve cihaz var. Kafam allak bullak oldu.
Bi onceki sayfayi bi incele
Delirium Swiss + Slim Elektronik Sigara | Elektronik Sigara Evi
Başlangıç için şöyle birşey çok mu dandik olur acaba? Çok ince ve kibar geldi
cok dandık olur gırıs ıcın alıcagın2 mod var.
eleaf ı just s yada ı just 2
yada smok i stick
Selamın Aleyküm.250 - 300TL arasında elektronik sigara almayı düşünüyorum yakın arkadasıma doğum günü için.Önerdiğiniz biR marka model varsa kullanmaktan memnun olduğunuz tavsiye edersiniz birde internetten alicam alabiliceğim güvenli site varsa süper olur.Herkese bol dumanlı günler.
eleaf pico melo ve smoke al85 modeli arasında kaldım ama smoke l85 aldım.Umarım yanlıs bir tercih yapmış olmamışımdır.
Sormak istediginiz bisey olursa elimden geldigince yardim i olmaya calisirim,kullanmaya baslamadan once atomizer kismina likiti doldurup bi yarim saat kadar bekleyin,sonra kullanin. Icindeki coilin uzerinde best yazar ve altinda watt degerleri vardir. O degerler arasinda kullanabilirsiniz.
Arkadaşlar bende vişne mentol böğürtlendi bi likit var 0.3 mg beğenmedim tadını mecburiyetten içiyorum. Bi şekilde bitiririm sorun o değil de ağzımı çok kurutuyor. Bunun sebebi likit mi ?