Cihaz güzelmiş ama aliexpress fiyatı bile el yakar cinsten. Alien 220 fln nasıl? cuboid 200w 3 pilli olana baktım fakat bu da çok büyük, günlük taşınmaz gibi.
cuboıd'e hıc bulasma derım. alien kullanan cok boya atması oluyor ama onun dısında sorun yok. Ato ne kullanıcaksın ? Cıft pilli cihazlarda chıp onemlı, pillerin eşit verilmediği zaman verim düşüyor vs. Fiyat olarak ne dusunuyorsun ona gore yardımcı olmaya calısalım.
beyler sigaradan elektronike geçip bırakanlar var mı yada elektronik bağımlısı mı olunuyor
Kötü likit adamı wc den çıkarmıyormuş , görmüş olduk :)
Babam günde 2 paket uzun camel içiyordu, 8 ay hiç ateşli sigara kullanmadan elektronik sigara kullandı ve çok şükür şimdi ikisini de bıraktı.
Tütün aromasından başka likit kullanmadı, voltaj, direnç, watt'a hiç kafa yormadı, hazır coilli bir atomizer almıştım, sigarasının da wattını ayarladım ona vermeden önce(piyasada bulunmayan, kendinden pilli, son derece dandik bir moddu), sadece ayda bir coil değiştirdi.
9mg'lık likite ile başlamıştı, 2 aylık periyotlarla 3'er mg azalttı, en son 3mg kullanıyordu sonra tamamen bıraktı zaten.
"Şu likiti de deneyim, şu atomizerin aroması çok daha iyiymiş, şu modda düğmeye basar basmaz istediğin wattı veriyor ben en iyisi ondan alayım..." işlerine girerseniz konu sigarayı bırakma amacından çıkıp hobi halini alıyor biraz. Çok hızlı gelişen bir pazar var, öyle bir reklam yapıyorlar ki, iş hobi seviyesine gelince, yeni çıkan her şeyi denemeden kendini eksik hissediyor insan.
Facebook'ta "bro bu seferlik bu likiti alayım, ileride zaten değiştiririm" dediğinde sadece bir ":)" ile cevap vermiştim sana, hatırlıyor musun? :D :D
Brocum bu likit o likit değil ama :D o likit bitti. cebecide bir adam yapıyormuş bi tad falan dediler. beğedim bende çöktüm likite. Çökmez olaydım. Pert etti ya. bu likit işine bi çözüm bulmam lazım. Hala istediğim likiti içemiyorum.
Bilmiyorum kardeşim :D
Ne durumdayız :D vgod pro 150 var alsam mı :D
Al gitsin moruk :)
Bana iyi bir sigara içimi atomizer söyleyin beyler , ne alayım ?
rda ise troy 1x v3 tanklı sistem iste troya serilerinden bir tanesi :)
bunlarin en zararsizi ne kadar zararsizdir? sigara kullanmiyorum ama duman bagimliligi var biseyleri alip üfüresim geliyor.
demek istediğim o değil di :) Rda sistem damlatmalı sistemdir yani likit haznesi için tank yok kapağı açıp likit ile pamuk ve coili ıslatıp içiyorsun kuruyunca tekrar aynı şekil. Rta yani tanklı sistemde ise atomizerde likit haznesi var ve sürekli damlatma gibi bir durum yok :)