olum bu aromaların içine uyuşturucu falan bişiler katmasınlar amk :)
olum bu aromaların içine uyuşturucu falan bişiler katmasınlar amk :)
birde kargodan sorguladığımda bu not çıktı yola çıkmış mal sanırım
Despatched to overseas (Country code: TR)
https://www.17track.net/en şuradan bi sorgula conısı :D
ordan da baktım şimdi aynı şey yazıyor daha ptt ye girmemiş :)
Şaka gibi ama hayatta inanmıyordum bıraktırabileceğine falan
Bugün yalnızca BİR 1 sigara içtim o da cihazı kargo şubesinden teslim almaya giderken
Sabahtan beri canım sigara falan istemiyor, devamlı vuruyorum evod2 ye
Tek problem likitten mi acaba bilmiyorum (likit sapphire premium bu arada) boğazımı yakıyor ağzımı kurutuyor biraz
Sapphire'in hangi modelini ve kaç mg nikotinli aldınız ?
12 mg nikotinli hepsi
Biri selected tobacco
Biri fruit festival
Biri mangolamania
Birde acaba ben çok mu içiyorum sabahtan beri cihazdaki likit seviyesi çabuk düşüyor gibi geldi
Doldururken dolum çubuklarından 2 yada 3 kez tam basıyorum içine hepsini denedim boşaltıp boşaltıp zaten ama hafif boğazımı yakıyor
Birde sanırım nikotin çok geldi baş ağrısı var ama bundan bağımsızda olabilir tabii
Bana da bugün 12mg nikotinli Selected Tobacco geldi ve denedim. Böyle kötü birşey yok. Dedim bana kötü ürün mü denk geldi, sizde de var aynı sorun. Bende durum daha da vahim, bütün yemek borum acıyor, garip bir likit. İçinde de PG değeri çok düşük halbuki. Likitlerin demlenmeden satılıyor olma ihtimali de var, 4-5 gün bekleyip bir daha denemek lazım.
Şuana kadar tükettiğim en iyi likit Keyf'in %100VG Nbase'i, 6mg nikotin idi ama biraz hafif geliyordu, Mayıs sonu stoklara giriyormuş tekrardan, 9mg olanını alıcam sırf onu tüketicem. PG'li, aromalı likit denemekten bıktım artık. Çok sıkılırsam alırım 1-2 aroma, evde kendim yaparım likitimi.
İşte bu işin en büyük derdi, cihaz, yedek parça, sarım marım işleri iyi hoş öğreniliyor da kişi kendi likitini bulana kadar çok zor zaman geçiriyor. Bana işte 6mg nikotin çok hafif geldi, 12mg nikotin de içilemeyecek kadar sert. Bulana kadar devam, umarım usanıp topyekün vazgeçmem bu işten...
Aralarında en güzeli fruit festival, vanilyalı olanında bir nanesi yok tabii bunda selected tobaccoyu geri boşaltıp üstüne vanilyalıyı dökmeminde etkisi olabilir.Ama fruit festivalin kokusu tadı gayet güzel, meyveli likit hoşuma gitti normalde vanilyayı çok sevdiğim halde anlayamadım hiç tadını bile.
Selected tobaccoysa ölüm resmen sanki bademcikler tahrişken sigara içmeye çalışıyormuşum gibi.
Sadece sabahtan beri sigara içmiyorum. devamlı öksürüyordum bugün hiç öksürmedim, astım, nefes krizlerim hiç olmadı, bugün resmen daha rahat nefes aldığımı hissediyorum sadece tek günle üstelik.
fastech ten verdiğim sipariş Antalya Lara dağıtıma kadar geldi memur arkadaş(iyi dileklerimi iletiyorum) şüpheli görmüş ve geri istanbul gümrüğüne göndermiş
fastechten verdigimiz siparisler ne alemde nerden bakiyoruz acaba
RP339848728SG Ya benim siparişe de bi bakar mısın şu 17track.net'ten. Ben baktım bişey anlamaıdm:) Geri mi gitmiş ne olmuş çözemedim.
senin paket ile benim paket aynı kargoda sanırım işlem saatleri bile aynı görünüyor daha türkiyeye iniş yapmamış havada :)
hacı bu acemiliğime denk geldi daha yaparmıyım :)