Abi ben şimdi nerden hangi likiti alayım?
Tecrübelerine dayanarak bir link istiyorum bana uyacak şekilde oranlı birşey.
Dipsiz kuyu bu iş oku oku beynim yandı
Herkese tavsiye ettiğimi edeyim o zaman genelde beğenilen bir aroma çünkü :) 0,6 mg nikotinlisi var en düşük.
Joyetech RY4
Türkiyede insanlar nikotin manyağı olduğu 0,3'lük bulmak biraz zor.
Abi Şimdi e - go one alma istiyorum ama fasttech te kit olarak mevcut.
Batarya olmayan model mi almalıyım gümrüğe takılmasın diye.
Birde bu likitler baya ciddi paralar one hit wonder lar.
20 ml likit tahmini ne kadar gidiyor.
Fastech te 65 euro 220 Tl kabaca. Tr de buharistan da da aynı para. Burdan mı almalı 2200 MH bataryalı olanı.
eGO oNE lar dahili bataryalı olduğu için buradan almalısın Fast Tech üzerinden gelmez.
Likit 10 lirayada var 200 lirayada. Çok karışık dünya :) Ben günde 2-3 ml içiyorum yani 20 ml ortalama 10-13 gün arası gider. Deneme amaçlı ufak ml olarak al bence likitleri başta.
Aromanı bulana kadar biraz uğraştırır. Heisenberg banana cream ve cookies star fiyat performan olarak süper bence
Buharistan Online Sat
Buharistan Online Sat
Magic Coffee'de güzel diyorlar ama nikotin oranı çok fazla
Buharistan Online Sat
Bizim alet yalan oldu galiba , fasttechten siparislerin gelme suresi nedir acaba :)
bende fasttech ten ego one sipariş ettim gelmiyor mu :(
24 nisan gibi ego one sipariş etmiştim 20 mayısta ukime geldi tabi acemilikten standart kargoyu seçtim 1 ay oldu :)
bakalım ukim ipnelik yapacak mı
Valla abi dhl global yoktu NLpost vardı bende Singapur ptt sini seçtim.Ülkeye geliyor demekki sorun yok ozaman,geç olması sorun değil ramazan geliyor zaten :)
Cihaz 20 sinde ukime geldi heyecanlı bekleyiş sürüyor.
Dolandırıcılıkta son nokta!
başına gelen var mı?
50 liraya zaten alınabilecek bir cihaz olduğunu sanmıyorum..
Olsa olsa sticklerden alınır ki onlar da hiç yoktan 80 100 lira var.
Kapıda ödemeli sistemler çok sıkıntı, parasını ödemeden ve teslim kağıdını imzalatmadan açtırmıyorlardı kargoyu, yasa çıkıyordu filan..
Gidip elle tutarak görerek alabileceğimiz bir mağaza varmıdır Joyetech e go AIO ve ego One karşılaştırmak ve satın almak için.
Xor abi sayende baya yol kat ettim sabahtan beri.
4 tane falan alacağım güvenilir bir satıcıdan.
Buharistan sadece online satış sanırım. Mağazası vs var ise gidip kurcalayıp almak en mantıklısı.
enes joyotech in yeri perpada babacım korayda gidip oradan aldı.
Aio modelinde sadece ışık var buharı çekerken :)
Kangertech topbox da var bende ama Ego One ile içerken daha çok keyif alıyorum :)