cuma günü sipariş ettiğim kavunlu likit dün gelmiş :D
naturanın karamellisinden daha çok beğendim daha hoş tadı var
tavsiye ederim
likitcibabaydı sanırım aldığım kişi instagramdan 30 liraya aldım kargo ile 36 lira oldu :D
cuma günü sipariş ettiğim kavunlu likit dün gelmiş :D
naturanın karamellisinden daha çok beğendim daha hoş tadı var
tavsiye ederim
likitcibabaydı sanırım aldığım kişi instagramdan 30 liraya aldım kargo ile 36 lira oldu :D
Sappire atomic melon 12mg nikotinli likit aldım, her çektiğimde öksürük tuttu, ne önerirsiniz bana?
adamlar beni öldürmeye çalışmış resmen, 12 nerde max. 5 nerde :) önereceğiniz likit var mı? max. 5 bakayım bende
ben 12 mg lik içtim 1 ay hiç sigara içen birisi değilim keyif için duman yapsın maksatıyla içiyorduk bir bıraktım 2 hafta başım döndü nikotin çok pis çarpıyor dikkat edin :) sigara içmeyen birisi nargileye devam etsin tavsiyem o yönde.
likitim; zıkkım, dragons milk, fıstık gibi, kavoon bunları şiddetle öneririm 0.3 mg veya 0.6 mg. Ayriyetten molinshop.com üzerinden de polonyadan alabilirsiniz güzel likitleri var kargoda bir sıkıntı yaşamıyorsunuz tabiki adet olarak cılkını çıkarmadıkça :)
heisenberg summer storm 5mg siparişi verdim, inşallah bu düzgün çıkarda sigaradan kurtulurum
Joyatech vtc mini sipariş etmiştim çinden gümrükten kabul almış geliyor şimdi ama içinde pili yok hangi marka pilden almalıyım türkiye sitesinden almak istiyorum pili tavsiyesi olan var mı?
Galiba benim siparişte gümrüğe gelmiş bakalım sonrasında neler olacak
2016-06-27 12:45 IST.UPIM, TR, DEPARTED FROM LOCAL DISTRIBUTION CENTER
son yazan durum bu
lg ve sony vtc5 en ideal pil bence.
Aşağıdaki link'den aldım ben LG HE2 pilleri ve şarj aletini. Çok memnunum piller kesinlikle orjinal ki piyasa çakma pille dolu aman dikkat
İNDİRİMLİ ORJ. PİLLER▬SONY VTC5 *35TL*,VTC4 *30TL* ▬ SAMSUNG 30Q & SAMSUNG 25R▬ LG , HE2, HE4 *25TL* - LG 18650HG2 pil stoklara eklendi | Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu
Bayram sonrası gelir diye düşünüp sipariş verdim ama ülke sınırlarına girmiş sanki :D Cumartesi de şehirdışına çıkıyorum. Bu paket ne zaman gelir tahminen ? Benim şanssızlığıma kesin şehirdışındayken gelir :D
http://i65.tinypic.com/jha2c0.png
2 gün kalır minimum PİM'de ve cuma dağıtıma çıkar ama teslim olurmu god knows :D
Benimki henüz hong kong'da olduğundan aşırı rahatım :D banko bayram sonrası :)