http://tr.aliexpress.com/item/Free-S...e-88f1f7c3b8f9
bu urunu alsam ıs yapar mı sızce
http://tr.aliexpress.com/item/Free-S...e-88f1f7c3b8f9
bu urunu alsam ıs yapar mı sızce
Bu ürünlerde fitil kullanıldığı için koku yapıyor bir süre sonra , elektronik sigarada mutlaka pamuk kullanılanları alın. Ayrıca biraz kaliteli ürünler tercih etmek gerekiyor.
bırakalı 3 hafta oldu sigarayı.. özellikle kahvenin yanında ve alkolle canım çok istiyor. minimum nikotinli hoş tatlı uygun fiyatlı küçük boyutlu birşey olsa alıcam bende ama çok uzağım bu olaylara. kafa karıştırmadan birisi çıksın aga şunu al desin ya. yoksa başlicam geri sigaraya
Yeni başlayacak arkadaşlara sizi uzun zaman idare edicek hatta başka bi cihaza gerek bıraktırmayacak bu cihazı öneririm.Hem başlangıç için hazır coillerini kullanabilirsiniz hemde ilerde kendi coilinizi kendiniz sarabilirsiniz.Yanına iki tane 18650 pil ve hoşunuza giden aromayla işi çözersiniz.Küçük cihazlara dayanamayacaksınız ve düzgün buhar üreten bir cihaza geçmek isteyeceksiniz kesinlikle.Baştan düzgün bişey alın bir daha uğraşmayın.Paranızı kaliteli likitlere harcarsınız daha sonra.
https://www.fasttech.com/products/0/...ni-starter-kit
1 Ay önce kardeşim fasttech'ten KangerTech marka starter siparişi elimize ulaştı. Biraz takıldı arada bende otlanıyordum. Dumanı iyi sanıyorduk biraz araştırdık o sırada ben Ijust2 siparişi verdim oda o kocaman kalın olanlardan olan bir e-cig siparişi verdi. Siparişlerimizi bekliyoruz. O günde 2 paket içerdi şimdilerde 10dal falan içiyor ama dumanı çok az aldığımız cihazın gerçi el alışkanlığından da vazgeçmiyor.
Ben biraz araştırdım, anladığım kadarıyla coiller ne kadar düşük ohm ise o kadar çok duman veriyor yada yanma gücü artıyor içindeki tellerin. Eğer aldığınız e-cig'ten memnunsanız Fasttechten likit siparişi falan verirken coil siparişide verin çünkü kimi zaman 1 hafta kimi zaman 1ayda coiller bozuluyormuş. Zaten önceki sayfalarda yazmışlar. Kardeşim emzik gibi kullanıyor 30-35günde 40ml likit bitirdi, Efkar siparişi verdi oda bitmek üzere, coilden bize yanık tadı hala gelmiyor ama gelen duman yarı yarıya azaldı ilk zamanlarına nazaran.
1900Mah şarjı var, 1 günü çıkarmıyor ama gün içinde yaptığı puf çok fazla. Micro USB ile şarj olduğundan arabada veya taşınabilir şarj cihazı vs ile sürekli şarjda bekletiyor sorun yaşamıyor. Kullandığı tankın kapatisesi 3ml ve 1 günde 3mlden fazla likit tüketiyor. Kullanımını siz hesaplayın. Nette izlediğim videolarda millet 1ml ile günü çıkartıyor gibi anladım.
Fastechten ürünlerin eve varması 25-30gün aralığında.
Bu e-sigaralar otomobil modifiyesi gibi. Detayın detayı var araştırdığınızda. Isısı ve voltajı ayarlanır bir makine alabilirsiniz, üstünde büyük bir Clearomizers takabilirsiniz (likiti koyduğunuz şey,3ml, 5ml vs) onun içine farklı bir Atomizer takıp, coilini bir kaç farklı çeşit telden birisi ile kendiniz sararsınız. Coil içindeki pamuklar içinde çeşitli markalar var. Bizim yaraya bastığımız pamuklardan kullanmıyorlar.
Sökülen parçaları geri birleştirirken çok sıkmayınız. Aynı bijon mantığı, tık dediği yerde bırakın kalsın, çok sıkarsanız açılmıyor. Yine önceki sayfalarda yazan olmuş cidden tornacı arayacak duruma gelebilirsiniz. Geçen gün kardeşim ceviz kıracağı ile tankı tutmuş açmaya çalışıyordu :)
Yine araştırdığım kadarıyla bence dikkat edilmesi gereken noktalar söyle;
1- Çok puf yapcaksanız tankın kapasitesi. 3ml kapasite kardeşime yetmiyor ama 5ml olsa bir günü rahat çıkartacak, tekrar doldurmakla uğraşmayacak.
2- Hava delikleri ayarlanabilir olursa iyi olur. Ne kadar çok hava gelirse o kadar fazla duman çıkıyor, boğazada az vuruyor. Baktınız çok hava geldi kafayı çevirerek kısarsınız hava ayarını boğaza fazla vururu, duman azalır, likit tüketimi artar.
3- 3. e-sigarasını falan alan olursa büyük ihtimalle ayarlanabilir ısı ve volt değerlerindekilere geçebilir. Coilover gibi düşünürsek, kendinize uygun setupı daha rahat buluyorsunuz öylelikle. Boğaz yandı dereceyi kıs, hafif geldi voltajı arttır gibi.
4- Pil kapasitesi. Benim için çok önemli değil. Çoğu makine micro usb ile şarj oluyor. Andorid tel kullanıcılarının arabasında araç şarjı, cebinde taşınabilir şarjı varsa sıkıntı çekmezler ama yoksa bunlar öncelik sırasına alınabilir.
Bunlar dışında titanyum vs. gibi 3 farklı coil tipi gördüm. Hepsinin yanması falan farklıymış ama detaylarına çok inmedim.
Yurtiçinde de satanlar var ancak pahalıya geliyor.Avantajı gümrükte takılma şansı yok ve iki günde elinizde oluyor.Tercih meselesi.Likit bu aletlerde buhara çevirdiğiniz sıvı.Çok değişik aromalara sahip ve farklı nikotin oranlarında bulunuyor.Bu işin piri de ABD California menşeili likitler.Adamlar aşmış durumda.Meşe fıçıda dinlendirilmiş olanları bile mevcut.
ABD California menşeili likid markası ne var önerebileceğin.. Tr'de temin edebielceğimiz biryer varmı ?
Joyetech vtc mini aldim bende cok memnunum 3 haftadir sigara icmiyorum tavsiye ederim kesinlikle
Yazmıştın daha önce yada başkası bulamadım konuda, likitin devamını bulmak zor oluyor diye. Sabahtan beri farklı sitelerden likit araştırması yapıyorum. Buharistan stokları buhar olmuş uçmuş resmen :)
Nane ve yeşil limon aromalı Hulks Lime ve Heisenberg Cookies Star sipariş ettim. Arkadaşımda aldı otelde arada ondan Banana Cream otlanıyorum :)
koray sen nerden aldım demiştin hacı ?
sevdaya da alacağım bir tane link falan varsa göndersene
ulen komple kurtulsanıza bi çubuk bi düdük bırakın gitsin bitsin ;)
Address:
Perpa Ticaret Merkezi A blok Kat 13 Numero 2129
Contact email:
istegonderelim@gmail.com
Phone:
+90 507 099 10 52