O tarz likitleri facebook yada esıgara forum sıtelerınde bulabılırsınız ama fıyatları x2 oluyor :D
Nirvana setup rx200s + griffin 25 top afc satılık
Five Pawns E-Likit
Halo Purity E-Likit
Ovale E-Likit
Beard Vape Co | Elektronik Sigara İstanbul | Orjinal Elektronik Sigara ve E-Likit
Vapesis Platin Serisi Likitler
http://www.esigaram.us/konu/turkish-...kitleri.32391/
http://www.buharistan.org/kategori/d...n-iyileri/336/
http://www.buharistan.org/kategori/heisenberg/147/
Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu
Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu
bunlarda likit satıcısı üye olarak görebılıyorsunuz sanırım
Burdaki tavsiyeler uzerine Eleaf Pico ve Melo 3 tank almistim, 3 haftadir gayet guzel buharliyorum.
Su ana kadar denedigim likitler sunlardi:
Grape & Mint E Liquid 10 ml – Shisha-Juice London
Bu gercekten cok guzeldi, zaten nargile de hep uzum nane ictigimi soylemistim. Ileri de yine siparis vermeyi dusunuyorum.
------
eLiquid Refills, eCigarettes & Accessories. - Witch eLiquid
Bu markanin da nutella, cookies, bubblegum ve jelibonlusunu aldim. Nutella ve cookies fena degildi, digerleri de eh iste.
---
Gecen gearbestten serpent mini siparis etmistim, o da dun geldi. Buradaki yorumlardan hareletle my man likitini denemek istiyorum, bakalim :)
Simdilik benden bu kadar :)
Aldığım myman bugün geldi. ilk denememi yaptım egrip 2 ile, içinden çıkan kağıtta 1.5ohm olan coil için starter kit diyodu o yüzden onunla deniyim dedim ama memnun kalmadım. Hem aşırı yoğun bir tat hem de yanığımsı hafif. Birazdan coil değiştirip direk ciğer çekimi denemeyi düşünüyorum.
Bilgilendirme için teşekkürler, Heisenberg ve 7wonders'ın bir kaç farklı likitini denedim daha önce.
Hala daha o ''smooth' diye tabir edilen lezzeti hiç birinde yakalayamadım.
Sırf bu yüzden yine sarma sigaraya geri döndüm.
Denediyseniz eğer, içimi yumuşak sütlü veya muzlu hangisini tavsiye edersiniz?
Likit almaktan sıkıldım, sürekli istediğim gibi çıkmadığı için insanlara hediye ediyorum.
tecrube ettıgım işe budur dıyebılcegım cok likit yok su an,ecıg satıyorum ama normal sıgara ıcıyorum :D arada e cıg o yuzden tecrubem yok gozunu kapat al dıyebılcegım
ama bi işsizin hazırladıgı liste bulmustum,forumlarda 3 kezden fazla tavsıye edilen likitleri toplamiş
Alice in Vapeland - B&W Cookies
Alice in Vapeland - Zombie Apocalypse
Alien Visions - Boba's Baunty
Alien Visions - Gorilla
Captivape - Banana Cream Pie
Copper Creek - House Blend
Cutwood - Unicorn Milk
Efkar - Barbaros
Efkat - Hayat
Flavour Art - Maxx Blend
Good Life Vapor - El Kamino
Halo - Torque 56
Halo - Tribeca
Heisenberg - Banana Cream
Heisenberg - Cookies Stars
Smoke Hunter-sadas
HHV - Heavenly Army
HHV - Legend
Mtbaker - Graham Craker
Ovale - Old Tobacco Black Riserva
Vapesis - Denebola
Vapesis - Pegasus
Vapesis -onesis
Vapesis-syrena
Zazo - Sweet Maja
0.25 ohm 33w denedim, böyle olunca güzel oldu. İlk kez kullandığımdan biraz karışık geldi cihaz, kurcalayınca çözdüm sanırım zamanla daha da oturur en hoşuma giden ayar.
İyi ki almışım myman tavsiyeni dinleyip, düşünen vars alsın derim. Bir de milkman i çok merak ediyorum nasıl diye, sokakta çilek çilek kokutuyodu birileri geçenlerde
arkadaşlar elinde kayfun v3 klon olan varsa talibim :_)
My man ıcıyorum gercekten ef sa ne fakat bır sureden sonra bıktırıyor, sıkıyor, bunaltıyor :D