beyler e sigara içtiği halde normal sigara da içenimiz var mı ?
'ne yardan geçerin ne serden' durumundayım şu anda
beyler e sigara içtiği halde normal sigara da içenimiz var mı ?
'ne yardan geçerin ne serden' durumundayım şu anda
tabi ya ...
pico marka nasıldır. Pil+likit+ıvır zıvır 300 tl, orijinal taklit nasıl anlaşılır?
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
arada satış yapıyorum dıye soylemıyorum ama anlayanlar onaylıcaktır,pico ya 300 verene kadar 250tl ye Sigelei Fuchai 213W satıyorum,100 cıvarıda serpent alırsın pil vs 100 daha pahalıya gelir sana ama çok uzun sure kullanırsın,pico starter kit 2 ay sonra baska cıhaz arıcaksın çünkü.
sadece öneri,çok örnek gördüm çünkü,he Sigelei almazsın alien alırsın ,yıne mantıklı ıs yapmıs olursun gıt bıraz daha saglam cıhaz al bıdaha mod vs ugrasma sonra.
Bu işin sonu yok beyler. Alışveriş çılgınlığına bağlanıyor ucu![]()
Şuanki setim.
pico + troy -- fx22 + Taifun Gt2 -- H-Priv + 13 Heavens Rda
Kayfun V3 mini -- Nimbus Rda -- Tugboat Rda
'14 Seat Leon TDI
Sigelei hakkında bilgi alabilirmiyim, tüm kullanım şekilleri, pilleri aparatları bulunabilirliği vs.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
aslınca ciğer çekimide seviyorum ama işyerinde çalışma arkadaşlarım pek memnun kalmıyorlarSigara içiminin keyfide bir başka tabiki. Genel olarak işyerinde troy arabada kayfun yada taifun kullanıyorum rda sistemin damlatma olayı sıkıntı yaratabiliyor araç kullanırken.
Troy için: Troy gerçekten güzel atomizer içimi çok keyifli beğendiğiniz sigara içimine uygun bir likit ile vazgeçilmeziniz oluyor. Yerli üretim olması da cabasıAroma konusunda başarılı buluyorum ben tavsiye edebilirim her türlü
'14 Seat Leon TDI
elinde fazla drip tip olan var mı ya bendeki kayboldu komple atomizeri ağıza almak pek hoş olmuyo![]()
ankara çayyolu konutkent yaşamkent civarı varsa çok iyi olur uğrar alırım
atomizerin sarılabilir olup olmadığını nasıl anlıyoruz beyler. güzel bi mağaza daha buldum eleman ingilizce bilmiyor. sırpçayıda ben bilmiyorum. anlaşmakta zorlanacağımız için direk alıp parasını ödemek istiyorum soru sormadan.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)