Hayat sana güzel mk @serkanokan ülkeye geldiğinde onları zor bulacaksınİyice stok yap
![]()
Hayat sana güzel mk @serkanokan ülkeye geldiğinde onları zor bulacaksınİyice stok yap
![]()
Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...
BMI Hybrid Stabilized Box Mod By Beast Mode Industries - Custom Vapes UK
off off böbreğimi satacam mk@Sti_Ozan @serkanokan
Olum burda o paraya iphone SE satıyorlar, altı üstü pilden aldığı voltajı tele ileten alet be ne gerek var
Ben likit hariç alacaklarımı gearbest veya fasttechten alıyorum. En son gearbestten aldıklarım 9 gün sonra geldi.. Likitte de likitin markasını google'da sonuna uk ekleyerek arıyorum, en uygun fiyatlı neredeyse oradan alıyorum. Bazen ebay'de toplu alımlarda baya uyguna gelebiliyor likitler. Acemilik dönemlerinde vape shop'a gidip alışveriş yapıyordum da ne çok para veriyormuşum her şeye
Benim de 2-3 parça malzeme kaldı, ihtiyacım yok ama tamamen fantezi. Mod ben de epetite düşünüyorum, çelik renkli kasa mı siyah kasa mı daha uygun olur onu bilemiyorum sadece, ama beğendiğim tüm atomizerler genelde çelik rengi oluyor onun için sanırım gri kasa alırım. Bir de mtl atomizer alacağım ama türkiyede daha çok seçenek var sanırım, ingilizlerin hepsi ciğerci, hiç denk gelmedim kaliteli bi mtl atomizer satana. Parmak kadar atomizere 140 euro vermek de acayip saçma geliyor ama klon ürün de almak istemiyorum
Bizim yerli ürünler beni tatmin eder diye düşünüyorum. Yüksek nikotinli mtl'de gidecek aromada bir likit ve mtl atomizer ikilisi çok hoşuma gidiyor son zamanlarda, gerçekten sigarayı hiç aramıyorum artık, five pawns - castle long yeni favori mtl likitim. 12mg aldım ama 9mg daha ideal sanırım benim için..
@serkanokan abi o parmak kadar malzemelerin bir farki oluyo sana anlatamam. Acikcasi keyfin ucuzu olmaz biliyosunben expromizerdan oldukca memnunum oneririm
Hız,sonsuz bir tutkudur.
eXpromizer - eXvape
Bunlar orjinal mi kardeşim? Eğer öyleyse hemen geçeyim siparişi. Taifun 140 euro olunca bu bedava tabi![]()
Kalmamış ki sitede ürün![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)