Burak Demirci Nickli Üyeden Alıntı
kişisel yazdığımı hatırlamıyorum fevri çıkışını yaşın gereği dicem yaş kemale ermiş ama görüyorum zeka aynı seviyede gelişimini tamamlamamış 12 16 embriyodan kurtulmuş pale zekasında hala anlaşılan.
yazdıklarına ve görmemişlikden dem vurmandan değinelim az bakalım eski mesajının birindeyazdığını dırek koyuyorum
**Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim** bunu yazıyorsun ve görmemişlikden dem vurdun dımı neyse devam edelim
kımsenın altındakını Ferrari sanması yada en iyi arabanın Ferrari olduğunu ıddıa eden olmadı şayet en iyi arabada o değil zaten, aile üyelerinin ortaklaşa sana belkide doğum gününde yada chrstmasda hediye aldıkları arabanla kıyaslıyorsun s2000 sahıplerını kuçuk görüyorsun kaçtane alırım dıyorsun ama almam diyorsun sonrada domalmayı sevmıyormussun ama eski postlarına baktığımda birden kobraları çok seviyormuşsun tercih meselesi tabi türkiye bu alanda uygun değil ama sana hollandayı önerebilirim .
evet zevkle devam edelım sosyal medyada kımın ne yaptığı paylaştığı onları ilgilendırır azı çoğu kenarı köşesi olmaz bazı şeylern az paylaştım görgüsüz değilim çok paylaştım görgüsüzüm denılemıyeceği gibi ,not ( görgüsüzlükle alakalı çok şeyler türetilebilir ama eski postlarınada bakarsan en yakın örneğiyle karşılaşabilirsin )
devam edelim senın yorumunu herkes beğenmek zorunda değil buton yapmışlar hoşnut olan olmayan nazıkce görüşünü belirtsin diye ama senın zeka kapasiteni göz önünde bulundurarak koyulmadı bazı kurallar ve simgeler ondan fazla dert etme bazı şeyleri nöronlarını yorma bukadar, bin Carrera gts ine gez mis gibi yada bak eski postlarında yazmıssınya hayalindekiymış
***LS7 Corvette Swap Dogan SLX, altinda guzel bir yuruyen yapmak ****** diye hayalinide gerçekleştrebilirsin onla gezmek sana daha yakışıklı gelecektir... :happybday :heyoo: