User Tag List

Sayfa 4/11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
200 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Honda s2000'ler Nerede?

Burak Demirci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sevmez bmwciler yada pejocularda pek cogusuda imrenerek bakar bakamayaninda zaten cok pahali ya gereksiz bunu alana kadar ev alirim baska bu araba var onu alirim deyip kendini tatmin eder. sorunsuzluk güç tasarim mevcut olan her araba pahalilanmisdir zaman geçtikçe özel olan arabalar zaten ucuz kalmaz ucuz yada çok olsa zaten efsane olmaz. adam gibi lastik coil alt gergi ve kamber ayari ile cok iyide yol tutan bir araba herkes viraj kasmadigindan piste kosturmadigindan almiyor cogunu zaten. tecrubesiz kullanim parlak asvalt aşınmış lastik bu üçlü var olursa ani tepkimelerde aracin tepkisi de o yönde olacağından kaza riskide o denli cok oluyor. herkesi her yonden memnun eden bir araba dünyada olmadığından cok çeşitli markalar modellerle dolu bir arac pazar portföyü olmazdi *****. kisacasi kişisel beklenti tarz haz almak seçimleri belirler ben biliyorum honda seven bircok insanin hayalidir s2000 e binmek ondan 195 ler ve 110kglarin ustunde değilseniz yasanilabilecek guzel bir deneyimdir
    Mahşein üç atlısı
    dmrc garaj
    35 cvk 31 s2000
    35 eu 122 vti
    35 ke 9481 egk20

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes zaten burda king kimse kendi apaciligini one surmuyor, ne barzo lar var ferrari ye binip yanlayan, onlari niye konusmuyor kimse, sanirim burda olumsuz yorum yapanlar s2k hakkinda ekonomik gucu buna yetiyor, senin bindigin yillardaki adamlarda suan bently e biniyor, sen de hala kalmissin 7 sene once buna sattim ettim, 7 sene once aldigin parayla simdi ayni seyi aliyormusun? benim de evim 100k diydi simdi 700k ne diyelim simdi, adam abartmis mi diyelim. Sanirim hala s2k ya binmek icin can atan arkadaslar var bu arkadaslarin da saglam yara si var..

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ölmeden bi s2000 de binsem hiç fena olmaz yani ama kırmızısına
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen S2K'ya ben STI'a o zaman. Umarım uygun bir S2K ile kaynaşırsın. O gün geldiğinde turuncu Amerikan parkı, varex'i ve slammed basıklıktan mahrum etme bu asi canavarı.
    yazın sonuna Dogru paslaşalım hocam bu konuda :/
    Arabacı Ağır japon..

gokayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozzywan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu biraz başka bir yöne çekicem izninizle, peki yeni kasa S2000 nerde? Ya da yerini alacak araç yapılmayacak mı? Nedir Honda'nın politikası bu konuda ki? Var mı net bilen?
    Dünyadaki tüm s2k ları toplayip Türkiye'de 150den çakıp kar marjlarını tavan yapıcaklarmış
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

drivertech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son bir kaç yorumu okuyamadım ama , honda hastası değil manyağı olarak vtegim var şu anda, sırasıyla ep3 s2000 ve nsx hayalim vardı nsx gerçekten hayal gibi duruyor ama s2000 büyük konuşmayayım kesinlikle binmeyeceğim bir araç olacak sebebi ise ***** gereksiz insanların gereksiz şekilde araçları kullanmaları ve lambo edasıyla bir m3 edasıyla video vs paylaşması ayrıca haksız kazanç elde etmeye çalışmaları kısacası gördüğüm zaman midemi bulandıran bir araç oldu artık benim için. Canım Türkiyem de japonların şaheserlerinin canının okunması üzücü . Neyse yazılacak çok şey varda birde konuya değinmek istiyorum bu hondacı kardeşler neden boşta kesiciye sokup zulüme sebebiyet veriyorlar .. bunlarla ilgili profların yazı paylaşıp bilinçlendirmesi gerek diye düşünüyorum .
    Vtec

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arkadasim ne degiseni, boya bile yok aracta diyorum sana!!1!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    engine of year' da 5 yil ust uste odul almis bir arabanin, bir kac insanin yapmis oldugu gereksiz sizin tabirinizle apaciligi, butun s2k kullananlara maal etmeniz cok sacma, kaldi ki eminimki bu techturkey de arac kullanan %90 insan arabasina egzost takip kendince bebek te bile tedavi olan insanlar var o zaman bunlar apaci dir, bana performans vs... ye beyefendilik taslamayin , yukarda belirttigim gibi s2k kullananlarin onceliginden once ferrariyle yanlayan , porsche ferrari lambo gibi araclarla 3 serit kapatan rollling yapan apacilerden bahsedin, bunlari konusmak icin once bunlari asmanizi temnni ederim. Burada yazan cizen insanlarin eminimki zamaninda 50-60k olan araclarin ve bu kadar keyifli ucuz spor gorunumlu araclari bugun birkac insanin elinden 100k lara almak zorunuza gidiyor bunu soylemiyorsunuz!

Kaldiki s2k turkiye ekonomosinde super spor bir araba benim gozum de sebebi ise ucuz olmasi, turkiye bu arabalarin vergisi bakimi benzini kili tuyu bu tarz bir araca binmek insani mutlu ediyor. Buna esdeger bir bu tarz ucuz bir araba olsa zerre dusunemeyip cabrio hizli bir araba isterim bugun bir m3 alsan vergisi benzini parcasi altindan kalkacak cok az insan var, eminimki bugun ornek verecegim bir arac farkli da olabilir m3 s2k dan kat kat fazla bir arac, ama yan yana geldiginde s2k durusuyla bozmasi zoruna gitmis olabilir, burda yazan cogu insanin bu ego tatminliginden kaynaklanjor ��������

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Arkadasim ne degiseni, boya bile yok aracta diyorum sana!!1!!
    ankarada içinde abi kardeşin öldüğü araba bu sanırım
    .

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumda apaçi olmayan varmı?Yoksa sadece biz 106 cılar,s2k cılarmı apaçiyiz?
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forumda apaçi olmayan varmı?Yoksa sadece biz 106 cılar,s2k cılarmı apaçiyiz?
    Tanıdığım en büyük apaçi sensin keltoşum
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanirim herkes rahatladi ������ herkes prezantabl gozukup o koltuga oturdugunda butun hunerlerini cikariyor,
    Sunu unutmasin kimse herkesin icinde apacilik var kimse bosuna burda birbirini kandirmasin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yurtdışı forumlarda bile future classic olarak geçiyor s2000.

NSX için bile heleki 1st Gen ler s2000'lerle aynı performans 3 katı fiyatına diye konuşuyor insanlar.

Bizdeki en büyük problem, kedinin ulaşamadığı ciğere mundar demesi.

Bende s2000 kullanıyorum burda 9 bin dolara aldım. Fiyatların yükselmesi çok normal burda bile 1 senede fiyatlar yaklaşık 3-4 bin dolar yükseldi. Insanlar yavaş yavaş aracın değerini anlayıp bu saçma anlayıştan çıkıyorlar.

NSX bile 20 - 30 bin dolarken 2 sene önce burda şuanda 50 binden aşağı bulmak neredeyse imkansız.

Bu tip sınırlı sayıda üretilmiş araçların fiyatları tabiki artıcak. Miata için mesela aynısı değil mesela. Adamlar okadar çok ürettiki 1000 dolara bile alabiliyorsun burda.

Kısacası Shigeru Uehara'nın dediği gibi

“Please take good care of your S2000, keep it by your side for long and enjoy it from the bottom of your heart. And share the quality and legacy of the S2000 with many friends so that the legend of the S2000 will continue for long”

Türkçesi; Lütfen S2000'lerinize çok iyi bakın. Uzun zamanlar boyunca yanınızda tutun ve kalbinizden geldiğince eğlenin. S2000'nin kalitesini ve mirasını arkadaşlarınızla paylaşınki, s2000 efsanesi uzun süreler boyunca devam etsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    49 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McS_R53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende s2000 kullanıyorum burda 9 bin dolara aldım. Fiyatların yükselmesi çok normal burda bile 1 senede fiyatlar yaklaşık 3-4 bin dolar yükseldi. Insanlar yavaş yavaş aracın değerini anlayıp bu saçma anlayıştan çıkıyorlar.
    bi dakka nasıl olur
    $9,000 = 30,000TL !!!
    e burda 100,000TL - 150,000TL
    neden böyle
    çok iyi durumda değil miyiz?
    zenginlik ve refah arttı, artık herkesin herşeyi var
    bu fiyat olmaz, yanlışlık var
    yoksa $90,000'e mi aldın?!?

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Demirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevmez bmwciler yada pejocularda pek cogusuda imrenerek bakar bakamayaninda zaten cok pahali ya gereksiz bunu alana kadar ev alirim baska bu araba var onu alirim deyip kendini tatmin eder. sorunsuzluk güç tasarim mevcut olan her araba pahalilanmisdir zaman geçtikçe özel olan arabalar zaten ucuz kalmaz ucuz yada çok olsa zaten efsane olmaz. adam gibi lastik coil alt gergi ve kamber ayari ile cok iyide yol tutan bir araba herkes viraj kasmadigindan piste kosturmadigindan almiyor cogunu zaten. tecrubesiz kullanim parlak asvalt aşınmış lastik bu üçlü var olursa ani tepkimelerde aracin tepkisi de o yönde olacağından kaza riskide o denli cok oluyor. herkesi her yonden memnun eden bir araba dünyada olmadığından cok çeşitli markalar modellerle dolu bir arac pazar portföyü olmazdi *****. kisacasi kişisel beklenti tarz haz almak seçimleri belirler ben biliyorum honda seven bircok insanin hayalidir s2000 e binmek ondan 195 ler ve 110kglarin ustunde değilseniz yasanilabilecek guzel bir deneyimdir
    Rahat ol kendimi tatmin etmeme gerek yok cok sukur abaza degilim, Istedigim zaman duzenli duzustugum var, Ama altindakini exotic sanan hondacilara lafim, Bende severim s2000 ama ele ayaga dusmus seninde kendi altindakini ferrari sanman komik, Bende carrera gts vardi satsam kac s2k alrdim tahmin et. param yetiyo cok sukur en temiz s2000i de alrm istesem, Ama almiyorum enayi deilim yada domalmak istemiyorum belki?, Bazilari begenmemis yorumumu unutmusum futbol takimi tutar gibi hondaci oldugunu milletin, Piyasasi abuk sabuk bir araba bununda sebebi avam ayak takimin eline dusunce hepsi kazali, Ben ferrarilide apaci gordum, Benim gozumde arabasiyla poz verip sosyal medyada paylasan yada bunu cok sik yapan herkes gormemisir kimse kusura bakmasin, Benim cok nadir vardir... Millet heralde aaa bak ne guzel arabasi egzozu sesli veriyim dicek sanio millet galba����
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki yine düşük kmli 2007-09 arası bişi alırsanız bu fiyat $30k'a çıkıyor.

Benim ki 2001 model şuanda yaklaşık 13k civarında satabiliyorum.

Ayrıca Türkiye'ye göre düşünürsen burda Maserati Ghibli SQ4 0'ı 60 bin dolar Türkiye'de 2. eli 176 bin euro

Vergi sistemi yüzünden bukadar büyük fiyat farkı var.
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca bukadar s2000 konuşulacağına neden 92 model miataların 42 bin lira olması konuşulmuyor bunu anlamıyorum

Sonuçta 2. eli burda 1000 dolar
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Burak Demirci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kişisel yazdığımı hatırlamıyorum fevri çıkışını yaşın gereği dicem yaş kemale ermiş ama görüyorum zeka aynı seviyede gelişimini tamamlamamış 12 16 embriyodan kurtulmuş pale zekasında hala anlaşılan.
    yazdıklarına ve görmemişlikden dem vurmandan değinelim az bakalım eski mesajının birindeyazdığını dırek koyuyorum
    **Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim😂** bunu yazıyorsun ve görmemişlikden dem vurdun dımı neyse devam edelim
    kımsenın altındakını Ferrari sanması yada en iyi arabanın Ferrari olduğunu ıddıa eden olmadı şayet en iyi arabada o değil zaten, aile üyelerinin ortaklaşa sana belkide doğum gününde yada chrstmasda hediye aldıkları arabanla kıyaslıyorsun s2000 sahıplerını kuçuk görüyorsun kaçtane alırım dıyorsun ama almam diyorsun sonrada domalmayı sevmıyormussun ama eski postlarına baktığımda birden kobraları çok seviyormuşsun tercih meselesi tabi türkiye bu alanda uygun değil ama sana hollandayı önerebilirim .
    evet zevkle devam edelım sosyal medyada kımın ne yaptığı paylaştığı onları ilgilendırır azı çoğu kenarı köşesi olmaz bazı şeylern az paylaştım görgüsüz değilim çok paylaştım görgüsüzüm denılemıyeceği gibi ,not ( görgüsüzlükle alakalı çok şeyler türetilebilir ama eski postlarınada bakarsan en yakın örneğiyle karşılaşabilirsin )
    devam edelim senın yorumunu herkes beğenmek zorunda değil buton yapmışlar hoşnut olan olmayan nazıkce görüşünü belirtsin diye ama senın zeka kapasiteni göz önünde bulundurarak koyulmadı bazı kurallar ve simgeler ondan fazla dert etme bazı şeyleri nöronlarını yorma bukadar, bin Carrera gts ine gez mis gibi yada bak eski postlarında yazmıssınya hayalindekiymış
    ***LS7 Corvette Swap Dogan SLX, altinda guzel bir yuruyen yapmak ****** diye hayalinide gerçekleştrebilirsin onla gezmek sana daha yakışıklı gelecektir...
    Mahşein üç atlısı
    dmrc garaj
    35 cvk 31 s2000
    35 eu 122 vti
    35 ke 9481 egk20

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vakti zamanında bende corvette c5 varken,arkadaşım öğünç; sıfır aldığı ve kullanmadığı 2009 model bronz mugen jantlı E plakalıydı yanılmıyosam,içi taba olan 6000km de gram boyasız arabasıyla takas etmek istemişti.. Öle arabayla marabayla işi olan biri de değil,misal suan camaro var ama 2012 yada 2013 olması lazım 4000 km de mi ne...

Herneyse sadede geleyim,çok fazla benimseyemediğim için teeee ozamanlar bile kabul etmemiştim... Burda neyi anlıyoruz ? Kafama sıçayım !!! Zengindim şimdi

Bu arada bahsettiğim arabayı bilen varmı ? Nerelerdedir diye ? Bahçelievlerden ercan sağır diye biri almıştı arkadaşımdan ??
    İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)