User Tag List

Sayfa 9/11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
200 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Honda s2000'ler Nerede?

Midnight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada yazıyı düzenlemeyi halâ öğrenemedim :P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    temiz s2000 olsada domaltamaya bakan cakal dolu sittin sene 100 binden fazla etmiycek bir araba, evet guzel arkadan itis atmosferik araba azdir bu kdr dinamik ama altindakinide bulunmaz hint kumasi saniyo herkes, e46 m3 ler ve artik e92 lerde ele ayaga dustu iyice, s2000 zaten TAM bir apaci arabasi artik ne zaman gorsem it kopuk tepesinde arabanin kodumun jokeyine benziyo ata binen emanet lavular
    bence bu kadar genelleme yapmak doğru olmamış ama bi yandanda katılmadan edemedim yoruma , almayı ciddi anlamda düşündüğüm aractan bu kullanıcı profili yüzünden ciddi anlamda soğudum.

Jamais Vu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Firat.M3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Söylediklerinin aynısını e36 için düşünmekteyim. Binmeye utanıyorum, aynı temenni benim için de geçerli. ağzına sağlık.
    Bulduk çıkarmama bahanesi

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu apaçi tayfa e30 ile başladı sonra nxcoupe - honda crx - vti - typeR - s2000 diye gitti... S2000 de kaldılar değil mi ilerleyemiyorlar ? Bazıları rocco lara dağıldı sanırsam... 1-2 tane r53 de gördüm de aman aman , mini kullanıyorum satarım valla.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu apaçi tayfa e30 ile başladı sonra nxcoupe - honda crx - vti - typeR - s2000 diye gitti... S2000 de kaldılar değil mi ilerleyemiyorlar ? Bazıları rocco lara dağıldı sanırsam... 1-2 tane r53 de gördüm de aman aman , mini kullanıyorum satarım valla.
    e30 cular bmw e36 ya gecti,, tofaşçılar boşalan e30 lara gecip level atladılar ,,sonra o sahipsiz kalan tofaşlara ilk kez araba sahibi olan tayfa talip oldu,,,s2000ler nerede halen bilmiyom ankarada görükmüyolar ,,ha bitane en son mamakta tuningcinin önünde duruyodu siyah renk,,,,bu arada ankara sicirocco kaynıyo her yer sigirocco

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apaçi tayfa Scirocco ve Leon alıyor bu ara.

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk arabasını alan apaçiler : Şahin,
    2. Level : E30 veya Civic EG
    3. Level : Honda Civic EK
    4. Level : Honda Civic ES7
    5. Level : Scirocco

Nirvana : S2000.

Apaçiler S2000' e ulaştığında Nirvana' ya ulaşmışlardır. Bir üst level 350 Z olacağına dair söylentiler vardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu aralar sıkıntı, instagramda görüyorum. degisik tipler, dogan gibi aragazlı tokatlayarak gazlıyor
    Arabacı Ağır japon..

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son mesajlarda adı geçen araçlara ek olarak bir de Leon'lar var. Ankara'da fazlasıyla popüler apaçi tayfası arasında.

iztuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apaçilik sadece aracı kullanmakta kalmadı, aracı satarken de kendini gösteriyor. STI, EVO, Rocco ... ilanlarına bakın, adam araçla foto çekilip onu da ekliyor... Kılık kıyafet, duruşa baksan Alaçatı çocuğu kıvamındalar; aracının yanında poz verdiğin fotonun satış ilanında işi ne?
    Alıntı JDMazda_GTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul yazıyor avatarınızda.Eğer orda yazılım ile uğraşan yoksa ülkeyi terk edelim hemen Yazılımın başkenti orası yaw

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2000e hiç denilen gibi insanların binmediğini söylemeyeceğim. Ama BMWlere de binenleri iyi biliyoruz Gardaş başgan reis diye konuşan, angara bizim baba diye gezen, 50 60 kilo cüssesiyle arabadan atlayıp üstüne yürüyen, dövünce gidip şikayetçi olan lavukların hepsi de bmw sahibi
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    apaçilik arabayla olmuyo bence adamın içinde varsa hangi arabaya bindiğinin önemi yok

bende bmw'ye typer'a civic'e integra'ya bindim şuan s2000 e biniyorum, apaçiyimiyim diye sormadan edemedim kendime bu arabaya binipte köşe başı yanlamaacak adam tanımıyorum kimse ben dümdüz giderim havasına girmesin

bir kaç kişi yüzünden komple kullanan kişileri o sınıfa sokmak yanlış bir hareket olur bu sadece s2000 için değil şahin doğan yada herhangi bir araç içinde geçerli.
    SSD-S2k

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2000 kullananların pendik kadiköy dolmuşu gibi gaz tokatlamalarının sebebi ne peki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıllar once bu hondalar yabanci ulkelerde varoş arabasi yada gelir duzeyi dusuklerin kullandigi araba dedigimde cogu kisi beni topa tutmuştu biride pmden yazmisti sanirim milyar döktum turboladim ne varoşu diye ben demistim demeyi hic sevmem ama ben demistim

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İçlerinde eşi dostu olan varsa arkadaşlar,şahsi düşüncem ön camına ''farzetki'' yazıp instagramda çocuklarla fotoğraf paylaşarak ''sizden gelenler'' yazarak çok komik duruma düştüklerini bence iletin . Kendilerinden yaşça küçük çocukların sevgisiyle yalandan ego moduna girmeye gerek yok bence,hiç mi hayatınızda karı kız ortamına girmediniz bilmiyorum ki .
    imzasız..

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anıl s2000 ne zaman alıyoruz sana kardeşim

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AşkınS. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anıl s2000 ne zaman alıyoruz sana kardeşim
    Gardaşım o paralara başka araba alırız la ,hayallerimden çıkarttım s2k'yı
    imzasız..

GökhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oooo herkezin prens modu on . yapmayın beyler forum bu tarz muhabbetler yüzünden çekilmez bi yer oldu şimdi S2000 e binenlere apaçi diyenler s2000 isteyipte ya maddi yada ailevi nedenlerle binemeyenler o arabaya binersen köşede açılı ve ara gazlı dönersin bu böyle BarKing kardeşimiz tatile gitmiş iyide olmuş ama sırf s2000 e biniyo diye herkezede lavuk at jokeyi yakıştırması hoş deil .. geçende çocuğa babası yeni tayyar almış kaza yapmış babası yenisini almış diye allaaaaah nasıl bir çekememezlik yauv arkadaş senin de baban sen kaza yaptıntan 2 gün sonra yenisini alsa seninde hoşuna gider biraz SAYGI SAYGI

bu arada konunun başlığına gelirsek kardeşim 20 tane kadar var antalyada S2000

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GökhanK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oooo herkezin prens modu on . yapmayın beyler forum bu tarz muhabbetler yüzünden çekilmez bi yer oldu şimdi S2000 e binenlere apaçi diyenler s2000 isteyipte ya maddi yada ailevi nedenlerle binemeyenler o arabaya binersen köşede açılı ve ara gazlı dönersin bu böyle BarKing kardeşimiz tatile gitmiş iyide olmuş ama sırf s2000 e biniyo diye herkezede lavuk at jokeyi yakıştırması hoş deil .. geçende çocuğa babası yeni tayyar almış kaza yapmış babası yenisini almış diye allaaaaah nasıl bir çekememezlik yauv arkadaş senin de baban sen kaza yaptıntan 2 gün sonra yenisini alsa seninde hoşuna gider biraz SAYGI SAYGI

bu arada konunun başlığına gelirsek kardeşim 20 tane kadar var antalyada S2000
    kimse bu araçları kullananlara apaçi demiyor , apaçiler bu araçları kullanıyor diyoruz... 2 cümle arasında dağlar kadar fark var.. Bak 1-2 sayfa önce s2000 sahibi arkadaşlarımız bu tipler yüzünden s2000'imi çıkaramıyorum garajdan diye yazmış... Biz sadece bu araçların değerini bilmeyen insanların eline düştüğüne üzülüyoruz durum bu... Ben s2000 alıcaktım s2000 - 350z arasında gittim geldim bak 5 ay önce konusunu açmıştım 350z çok geldi s2000 e yöneldim alamadım abicim , tanıdıklarımda olanlar satmıyor , satanların ne olduğu belli değil ünal turan apaçi gibi adamların elinde turşu olmuş araçlar , trafikte desen bunlar yüzünden polis 500 metre öteden gördümü sorgusuz sualsiz çeviriyor... Dert üstüne dert... Bende gittim daha yeni model temiz cooper s aldım kafam rahat... Bu yüzden çemkiriyoruz.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)