Sirket aracimiza elimizdeki ses sistemini kurmak istiyorum.Ancak 200 250 gibi bi rakam bicti birisi.Daha ucuza kurabilir miyiz?Yoksa bu rakam normal mi ?Ve onerebileceginiz yer var midir ?
Sirket aracimiza elimizdeki ses sistemini kurmak istiyorum.Ancak 200 250 gibi bi rakam bicti birisi.Daha ucuza kurabilir miyiz?Yoksa bu rakam normal mi ?Ve onerebileceginiz yer var midir ?
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
Kimse yok mudur bilen yahu ? Bugun taktiricam buyuk ihtimalle ...
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
ksk de huseyın var sound up araclarımı devamlı ona götürürüm adres tarıfı v.s için özelden yazarsanız yardımcı olurum.
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Forumda pimp car nickli sukru abi var. Yeri uckuyularda evolotion garage . Fiyatlari gayet uygun işi gercekten muntazam 0506 329 15 13
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Girne'de Mustafa abi var İnfor oto. Fiyatlarını bilmiyorum ama yardımcı olur. Özelden mesaj atarsan numarasını verebilirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)