aynı durum bende de var mayıs ortası gıbı tek tas ıle evlılık teklıfı edecegım ankara 'da romantık guzel yemek tavsıyenız var mı?
Printable View
aynı durum bende de var mayıs ortası gıbı tek tas ıle evlılık teklıfı edecegım ankara 'da romantık guzel yemek tavsıyenız var mı?
Geçen hafta ettim başım göğe erdi :D
Oturacagimiz ev suan bos aksam yemege cikalim dedim o orda etmemj bekliyodu ben öncesinde evde organizasyonu yaptim gül yapraklari mumlar uçan balonlar uçlarında beraber cekildigimiz fotograflar arkalarinda notlar falan :D
Neyse evden ölcü almamiz lazim dedim önce eve ugrayalim dedim kapiyi acti acmasiyla sok oldu gül yapraklarindan koridor yanlarinda mumlar odaya dogru odanin tam ortasinda gul yapraklarindan kocaman kalp cevresinde mumlar duvarda benimle evlenirmisin pankarti falan sonrasinda yemege gittik şokunu hala atlatamamisti :D :D
Nişanlandık, düğün günü aldık demeyin teklifinizi edin arkadaşlar. Sonra durup durup başınıza kakacaktır emin olun bunu alenen söylemese bile hissettiriyor hareketleriyle. Sonradan pişman olmayın.
22. mesaj nekadar acı gercek. kahrolsun emperyalizm :D
Ben galeyana getirdim teklfsiz evlendim :D bizim zamanımızda yoktu felan demeyeceğim vardı ama ben üzerine pek basmadım. Hiç bu konu ile ilgili dır dır da olmadığı için çok şanslıyım bence :D Bu aşamada olan arkadaşlarıma da Allah kolaylık versin diyorum :)
Ben ciraganda ettim teklifi amansiz bi gunde guzel bi organizasyonla
Facebooktan tepki yagdi meger butun kiz tarafi teklifsiz evlenmis