User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
79 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 335 satıp 46 m3 almak aptallık mı?

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olsam düşük modele geçmezdim, e92 m3 için uğraşırdım
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mantik evliligini birakip,ask evliligine gecmek olur abi ne aptalligi. Her arabanin tadi baskadir,birazda e46 m3 un tadina bakarsin fenami
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle düşmezdim modeli
    DR. OWL

Gar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamanında bende böyle bir telaşa girmiştim ama oturduğum yer ve günlük yaptığım kmler yakıt açısından beni vazgeçirmişti. Halihazırda 335 sahibiyseniz böyle bir düşünceniz yoktur.

Bence eğerki geçmişi temiz, hor kullanılmamış bir e46 bulursanız geçin derim(e46 m3 de sadece sağ koltuğa oturdum ve ölmeden önce sahip olunması gereken bir alet kesinlikle)

Ama bulma ihtimaliniz zor olduğundan ve birkaç e46 sahibide bulaşma dediğinden kilitli diff e92 devam diyorum

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masraf riski fazla ve model olarak eski olacağından ben de tercih etmezdim ...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TR şartlarında e46 m3 bakım temizlik sorunsuzluk anlamında üzer.

Ben olsam 335te stageler 10a kadar sanırım güzel bir setup kilit koyar daha fazla zevk almaya bakardım. kilit 320d lerin bile dünyasını değiştiriyor

Aracınızı manuele çevirseniz yine m3ten daha az yorar

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İKAŞ grubunda bir m3 var. Sarı onun hikayesini bi oku derim. Konuyu bitirmeden vazgeçeceğine eminim
    Aptallık olmaz ama büyük bir kumar olur bence.

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maddiyatın yetecekse, Sanayide Tanıdıkların var ise.. tabiki al BMW ustası tanıman şartı ile alabilirsin

335'e yüklensen harikalar yaratırsın, Yol tutuş, Fren, Motor gibi bölümlere el atsan, 335'in kaderi değişir
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence 335i'ye kilit+eğer çok istiyorsan manuel şanzımana geç derim.
    Yazılım cooler egzoz tarzı uygulamalar ile hatrı sayılır güçler alınıyor diye biliyorum. Hatta birara ceasar nickli mod'da vardı 335i epeyde doluydu.

1.8 turbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    M makinalar ozel arabalardir. İlerde temizi hic bulunmiycak, imkan varken binmeni oneririm ben. E46 m3 ler biraz nazik arabalar fakat soylendigi gibi 1 m3 parasida cebinde olcak vs bunlar kulaktan duyma sozler. 2 senedir e39 m5 biniyorum keyfi harcamalar disinda 1 kere bile sanayiye girmedim. Huyunu suyunu bilirsen m makina hic bir zaman uzmez aksine icine binince yuzunde surkeli bir gulumseme olur tecrubeyle sabit
    E30 M50 TURBO & F30 320i ED

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki bu e46 m3 lern motorundan neden bu kadar çok korkuluyor ? zayıf yanı ne bu motorların ?
    Ben motordan ziyade sanzimandan dolayi cesaret edememistim. manuel arac kesinlikle istemiyorum ne kadar ozel olursa olsun SMG sorunlari *****.

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya şöyle yorum getireyim benimde 280 hp bir r53 minim varken satıp e46 m3 alma hayalleri kuruyordum bir arkadaşımda vardı rica ettim gezdirdi sonra dedimki alla alla bumuymuş e46 m3 kullanımı vs zevkli olabilir ama hıza alıştıysan biraz yavaş gelebilir

Şöyle bir durumda var hala ilanlara bakarım ama almak için değil hoşuma gidiyor temiz 46 m3 görmek ) en sevdiğim m kasası hala
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlanlarda olmayan, kenarda köşede kalmış nadide bi M3 varsa ne ala. Yoksa risk almaktan başka bişey olmaz sanırım.
    Önce o tarz bir M3'ü varsa kıstırmak lazım; ona göre 335'i satmak lazım. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olursunuz.

Orçun Dikayak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes bence cevabı vermiş sende anlamışsın
    Tanıdığın birinde vardır arabasına bakıyordur en az 2-3 senedir ondadır bilirsin masrafsızdır ee o zaman dersin bi heyecan tutku satalım alalım rutin bakımlarını yapar devam ederiz hee şu rutin bakımlara gelince aralarında kafadan 5-6 yaş olan araçlar birine 1 harcarken diğerine 3 harcıyorsun bunuda göz önünde bulundurmalısın.
    Ama bana kalırsa senin aracınında önü yeterince açık kilit taktın mı fazlasıyla keyif alacaksın haa bi M olacak mı olmayacak ama seni tatmin edeceğini düşünüyorum.

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1.8 turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    M makinalar ozel arabalardir. İlerde temizi hic bulunmiycak, imkan varken binmeni oneririm ben. E46 m3 ler biraz nazik arabalar fakat soylendigi gibi 1 m3 parasida cebinde olcak vs bunlar kulaktan duyma sozler. 2 senedir e39 m5 biniyorum keyfi harcamalar disinda 1 kere bile sanayiye girmedim. Huyunu suyunu bilirsen m makina hic bir zaman uzmez aksine icine binince yuzunde surkeli bir gulumseme olur tecrubeyle sabit
    m5 ile m3 kullanıcı profili dolayısı ile kullanım tarzı aynı olmayabilir.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olursa çoooook temiz bulsam alır bir daha satmam. ilerde iyi para edeceği kesin. sizin yerinizde olsam v10 m5 alır, bir süre sonra da e92 m3 geçerdim eğer hala geçmek istersem.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski bir E46 m3 sahibi olarak vede çok defa 335i ve 335d sürmüş biri olarak yorumum şu şekilde olurdu:

E46 m3 daha iyimidir : evet hemde her anlamda , his olarak tam bir safkan yarış aracı hissi verir eski atmosferik yüksek hp araçlarının en sonuncularındandır ve cidden yeri başkadır.

e46 m3 sorunsuzmudur: temizi,sıfırı bile değildiki şu an 15 yaşına gelmiş bu araçların halini düşünemiyorum,pompa,şanzıman,vanos,şase birçok kusuru bulunmakta bu araçların ve tamirleri zormu değilmi tartışılır ama ucuzmu sorusuna cevabım asla değil olurdu.

özetle varsa cebinde 30bin tl ve e46 m3ü uygun fiyata az çok orta derecede sağlıklı bir araç ise aldığın vede safkan atmosferik hissi istiyor içinde uhte kaldıysa al derim aksi takdirde uzak dur, yani bu aracı alıp Renault Megane gibi para dökmeden sürebilirim sanıyorsan seni çok pis sürprizler bekliyor olabilir onu göz önünde bulundur.

öbür yandan ikinci elde değerlendirmeli, bugün 335i satıyorum dedinmi hemen satılan araç değil e46 m3 ilanı için muhtemelen sahibinden.comda yıllık üyelik gerektirebilir uyguna vermediğin sürece

birde pratiklik var, e46 m3 ile toronto yollarında zorlanıyordum bizim ülke yollarımız şartlarımız belli 2-3 çukura girdinmi o aracın şasesi zırt pırt çatlayacak araç gerçekten sert özelliklede arkası,bunları hep düşünüp değerlendirmen lazım

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok temiz diye satılan dünya para istenen arabaların bile turşusu çıkmış. temizleri zaten birilerinin garajında.

gerçekten iyi kondisyondakilerine de zaten turşu e92 m3 parası çekecekler. O yüzden bence altındaki en iyi alternatif şu an boşver kalsın böyle.

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/otom...ow-e46-m3.html

Konuyu bence detaylı oku ve Oğulcan ile irtibata geç derim ,

E92 diyor herkes ama E92 M3 neredeyse 3 tane 46 M3 alıyor ve bitiği ile başa çıkman imkansız gibi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)