cunku bılıolar berbat bı ıs yaptıklarını...
cunku bılıolar berbat bı ıs yaptıklarını...
KA Style
ya nedir bu nfs olayı anlamıyorum ki gerçekcilik 0 zaten oyunda 220km hız ile viraj dönüyorsunuz falan saçma sapan şeyler... adam gibi similasyon oyunları warken (gran turismo vb..) nfs de kimmiş...
Minimum System Requirements
Processor: Pentium 4 @ 2.8 GHz or Equivalent (3.0 GHz on Vista)
Memory: 1 GB
Hard Drive: 5.5 GB Free
Video Memory: 128 MB with Pixel Shader 2.0 Support (nVidia GeForce 6500/ATI Radeon 9500)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive (8X)
Pro Street başarısızlığından sonra artk hiçbir NFS yi almam.Taaki oyunu eskisi gibi zevkli yapana dek.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ben de dün çektim de daha kurup oynamadım...
Hoş bu konudan sonra hevesimde kalmadı ama![]()
|l|lllll|lll||ll||lll|
²³³ ²³³ ²³³ ²³³
Oyunu bugun aldim grafik olarak baya basarili ama PS3 te takilma yapiyo bi turlu anlamadim oynanisina gelirseniz arabalarin fizik tepkilerinin gercekle uzaktan yakindan alakasi yok ama soylede birsey var NFS serilerinin hangisi gercekciydi?
Bu arada bilgisayarda oynamak isteyen arkadaslar icin belirteyim sistem ozelliklerinin baya bi guncel olmasi gerekecektir zira grafikler hem cok hizli hemde detayli
oynamadım daha ama hala 300 le giderken dvara süterek dön en fazla 15 km kaybet devam ise bu mantıkla bi yere varamazlar umarm biraaz düzeltmişlerdir.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
neden yapmıyorlar acaba GT gibi bir oyun forza gibi swapta dahil edilicek hatta farklı kombinasyonlarda farklı güçler çıksafarklı Tunerlar farklı güçler çıkarsa belli günlerde dyno günleri olsa orda arabayı zorlasak caddede gezsek bu kadar grafik yapana kadar neden şu yazdıklarım gibi bir oyunu bütün halde çıkartmıyorlar? hatta hasar olayıda olucak çatktın mı kalıcaksın gerçekteki gibi
böyle bir oyun olupta orjinalini almayacak var mı? hayatımda alacağım ilk orjinal oyun olurdu GT serisinden sonra
NFS araba meraklılarına değil, çocuklara yönelik oyun yapıyor sanırım. 18 yaş üstü kim oturup saatlerce NFS oynuyordur ki?![]()
ben oynuyom
yeni 22 inch dvi çıkışlı ekran aldım nfs underground 2 oynuyom zevkli oluyo
,pro street makinemde kurulu duruyor ama nedense pek oynayasım yok sarmadı..
oyun arcade ona ok yani duvara yaslanıp dönüyosun tamam ama oyunun menüsü de bi kasıntı karmakarışık bişey... hiç sarmadı..
arkadaslar hıc bulasmayın yukledım oynadım ve sıldım oynanabılırlık sıfır logı g25 kullanmama ragmen gram gercekcılık yok tmmen arcade ve cocuklar ıcın onlıne tdu,gtr,evo,wtcc ve lfs ye devam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)