Orası tam böyle 35 37 inç lik güzel bir tahoenin yeriymiş aslında varsa çevrenizde 1 hafta bırakın bence...
Bizim arabanın büyük olması bizi ilgilendirmez diyin.
Printable View
Orası tam böyle 35 37 inç lik güzel bir tahoenin yeriymiş aslında varsa çevrenizde 1 hafta bırakın bence...
Bizim arabanın büyük olması bizi ilgilendirmez diyin.
oooo faruk senin olay iimiş ben kaç kere kapalı garajıma girip çıkmadım sen en azından giriyorsun içeri veya istedigin zaman çıkabiliyorsun:D
Faruk biriniz ters girin biriniz düz girin kapılar dışa doğru açılır kolon payını kullanarak rahat girer çıkarsınız sanki fotodan öyle görünüyor.
Bu şekilde denediniz mi? Yada hiç kızla muhattap olma o nasıl park etmişse sen onun tersini yap. O büyük ihtimal düz park ediyordur. Sen ters park et sabah çıkışında kolaylaşır. Benim alışkanlık oldu her yere ters park ederim. Acil çıkışlarda kolay çıkabileyim diye.
Tavandan aşağı ip sallandırıp tenis topu asın araya. Fazla yaklaşırsa tenis topuna çarpar jetonu düşer belki.
https://www.youtube.com/watch?v=QGdkI59e960
https://www.youtube.com/watch?v=QGdkI59e960
Biriniz ters biriniz düz parkederek sorunu çözebilirsiniz gibi kardeşim :)
O genelde dümdüz girer, sen her zaman geri geri parket. Sol kapın hep rahat olur.
esnek uzun araba antenlerinden alın, cam taşıma vantuzlarının ucuna sabitleyin, o vantuzlada aracınızın yan kapısına yapıştırın, antenin ucunada ucu sivri bir cisim monteleyin, antenin uzunluğu sizin kapıyı rahat açabileceğiniz mesafe kadar olsun, eğer o dangalak kız bu şekildede dibine kadar yanaşırsa bu düzenekle arabası çizilir, ve bu zararı siz değil kendisi yapmış olur, şikeyette edemez :D
siz 2 aracınızı yan yana park eddin
sizin 2nci aracınızı sımdıkı koydugunuz yere
bu rahatsız oldugunuz komsunuz park etsın
buna da mı yanasmıyorlar ?
konuşarak çözülecek şeyler bunlar.Kız acemiymiş birkere zamanla öğrenir park etmesini.Lastiğini patlat aküsünü sök zarar ver vs diyenler aynısını başkası sizin kızınızın arabasına yapsa ne yaparsınız ? kafasını kırarsınız değilmi yapanın.. ona göre düşünüp hareket edin.En mantıklısı bahaouse datılan portatif dubalar alın çakın yere.Yada park etmesini öğretin ben olsam öyle yapardım güzel sözle teklif ederdim nasıl park ediceğini öğretirdim.
bazı konuşmalar iyi güzel normalde. onun dışındaki konuşmalar....kim bilir belkide kız içinizden birinin kuzeni bilmem nesi
malesef türkiye gerçekleri kız görünce akla yürümek geliyor hemen
arkadaşlar tekrar tşk ederım, yorumlarınızı tek tek okudum..
-olay kapıların çakışması değıl, dedığınız gıbı gerı gerıde yanaşırım sorun yok ama ben koşeye yanaştıkca komşumuzun kızı kalan yere ortalıyor aracını gene çıkarken ben zorlanıyorum yoksa araç gırış çıkışlarında denk gelmıyoruz kapı çakışma sorunu olmuyor, sorun park ederken ortada boşluk bırakmama sorunu..
-bırde ters park edıldığınde şu sorun ortaya çıkacak; komşu kızı arka kapısını açınca benım aynama denk gelecek + gırıp çıkarken aynama vurma ıhtımalı çok yuksek..
-başka boş yer yok eğer boş yer olursa oraya çekecem, kendı yerımede bır tane hurda koyacam vurup vurup dursun..
-yasal hakkım nedır dıye konu açıp bılgı alışverışı yapmak ıstedım, kırıp dokmeyle bağırıp çağırmayla bır sonuca varamayız hepımız bunu bılıyoruz onemlı olan doğru şekılde sorunu çözmek, bazı arkadaşlar makara olsun dıye alaycı davranıyor duşunulduğu gıbı gerçek anlamda o sozlerı sarf etmıyor, gerçekten ustunde durulacak bışey yok..
-pratık park & uzlaşma vb aşamaları zaten geçtık onlarda bı sonuç alamadık..
-bende bır hata yapıp bı kıza trafıkte dıreksıyon dersı vermıştım (gerçekten son goruşmemız olmuştu) sınyal verırken sınyal koluna & vıtes atarken vıtese bakılır mı yahu??? arabakı aynaları sök yemınle fark ederse bende bışey bılmıyorum, hayata bakış açım değıştı herkese tavsıye ederım(cıddıyım) ıstısnalar kaıdeyı bozmaz kadın surucu = canlı bomba, trafıkte sağımda solumda kadın surucu varsa ya gaza basıp uzaklaşıyorum yada bı yan şerıde geçıyorum..
abı dedığın tahoeya baktım guzelmış :) ben daha çok metal yığını ıstıyorum, vurduğunda kesın zarar gorsun dıye.. :)
şu tarz bışey:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...chFilter=false
yapacak tek birşey var oda arka tarafına kendisinin kaldıramayacağı ağırlıkta bir kaya koyun taş değil ha kaya :D güvenliğide tembihleyin oda ağır taşıyamıyorum desin :) arabaya zarar vermeyin orasını burasını çekerek kablo vs. bir yerden çıkıyor mutlaka. ben denedim lastikerini kestim yanlış parkedenin kırmızı ışıkta vurdular aracıma geçen sene yani senden çıkıyor illa ki :) o yüzden sıkı bir idman yap sonra kayayı al çıkamayacağı şekilde koy arkasına
Çok kafa patlatmaya gerek yok bence:) Park yerini boş bulduğunda ortalayıp, ikinci arabanın giremeyeceği şekilde bırak. Kız getirip öncesinde arabasını koyarsa da arkasına çıkamayacağı şekilde aracı bırak. Kapıya geldiğinde de hiçbir şekilde çıkıp çekme, çekici falan giremez gördüğüm kadarıyla otoparka. Birkaç gün sonrasında o da bıkacaktır:) Aracını nizami bıraktığında böyle birşey yapmayacağını vs. anlatırsın sulh imzalarsınız diye düşünüyorum. Yoksa uyarı, laf söz anlamıyorlar belli...
Park olayları sorundur...
Sıra arkadaşımın babası adamı vurup öldürdü...
Kuzenimin benzer bir meselesinde babamın o gün yanında olan arkadaşının olayla alakası olmamasına rağmen gözünü kaybetti... O yüzden şaka yollu yaklaşamıyorum bu olaya...
Sonuna kadar iletişimle çözmeye çalışın... Bol bol resim çekin... Hala iletişiminiz kopmadı ise tenis topu bence güzel. O tarz bir şeyi kabul ettirmeye çalışın.
Yeterince kavga dövüş yaşanıyor, hazımsızlık had safha da... Siz katkıda bulunmayın...
Ben bayan şoför ise 10 kat daha müsamaha gösteriyorum... Hiç bir şey kaybetmedim bu güne kadar... Umarım kaybetmem ileridede...
Başka yere çekme şansınız varsa bence yerinizi değiştirin.