Neden mykonos düşünmüyorsunuz ?
Printable View
Neden mykonos düşünmüyorsunuz ?
2006 senesınden bu yana toplam 51 ulke gezdım...
aynı ulkey sehrıne defalarca gıttıgım oldu...her gıdısımde farklı seyler gordum.. 3 5 gune tum sehrı sıgdırmak bence ınsanı cok yorar...
maldıve ler falan hıkaye...tamamen ozentı yada fazla geregınden reklam gelıyor bana... cok defada gıttım...evet harıka denız kum vs vs .. ama para cokomel ılıskısı fazlaca yuksek eger ıyı bır tatıl yapma planınız varsa...
maldıvlerde ucuzluk soyle... ada ada bır yer... bır ada orn 4 bın nufuslu otel masrafları ada buyuklugunden artıyor... 300 500 kısı nufuslu ada da haylı dusuk... ama yapacak hıc bır sey yok... aksam 10 dedınmı ısıklar soner :D oda senın beklentınle alakalı tabı...
brezılya , panama cıty , rıo-sao paulo vs buralar cıdden cok guzel yerler...ıtalya avrupa vs vs her kose bası donercı :) bıraz da koklerınden sıyrılmak demektır yurt dısı seyehatı...
karadenız de kıev olabılır -
atlantık te ada ulkesı cape verde yada capo verde dıyede bılınır
kanarya adaları
guney afrıka cape town
kenya mombasa safarı fılan takılırım dersenız...
hawaı adalar kesımı domınık honolulu vs...
madagascar...
buralar hem denız kum gunes hemde gorulmesı gereken yerler ımkanı sunuyor...
Cruise bambaşka bir zevk.
Biz de sattığımız müşterilerden feedback alıyoruz. Genelde 1 kere gidene alışkanlık oluyor. Royal Caribbean ve diğerlerini satıyoruz. Pahalı belki ama otel konaklamasından daha güzel
bırde nazıcane tavsıyem... vızesız bır ulkeye gıtmeyın ;) neden dıyeceksınız artık dunya gozunde teror ulkesı olarak lanse edıldıgımız ıcın vızesız ulke gırıslerınde cıddı sıkıntıo yapıyorlar...
ornegın sıngapurdan ayrılırken valızımı actırdılar, meslekı notlarımın oldugu bır ajanda vardı valızımde... gorevlı memur burda ne yazıyor dedı tercume ettım meslekı notlarım dedım... ınanmadı tercuman cagırdı ucak kactı halıyle... magdurıyet hat safada :)
vıze oldugunda rahat edersınız en azından ;)
Valla yeni fastan döndüm, en ufak sıkıntı yaşamadık.. uzak doğuda da durum aynı..
Aksine londra girişinde görevli epey soru sormuştu.
Tesadüfi bir olaydır muhtemelen yaşadığın..
Artik her ulkeye giris cikis sorunlu gibi. 2 hafta once Ist - washington ucusum vardi yine. Tr de bin tane soru, arama tarama. Abd ye green card ile girmeme ragmen buradada bi ton soru, naptin Tr de neden gittin vs.. Hersey guvenlik icin pek takilmamak gerek.
Budva, ege'de sıradan ufak tatil beldesinden farkı yok.
Bi Old town'ı var.. bi de up uzun bi yoldan ibaret kermes gibi çarşı pazar'ı var
içerlerde bi avm bi kaç cadde var, ufak bi yer..
Antalya'dan yüksek nem Var.
Ben budva'da " Avala Hotel" de kaldım.
5 yıldızlı ama yemekler bize göre değil
Otel'i tavsiye ederim, oranın denize sıfır otelidir
ama mini bar'dan su açmayın 5 euro cunku..
Görülmesi gereken old town'un da dibindedir..
Old Town'un kalesinden akdeniz manzarası harikadır
çarşıya inip fast food yedim genelde.
Euro para biriim oldugu için fiyatları TR'den farkı yok
Ha Karadağ ülkesi tabiat olarak çok güzel manzaralara sahiptir orası ayrı
2 gece 3 gün İDEAL'dir..
Budva'ya yakın uluslar arası havalimanı olmadıgı için İST'dan direkt uçuşla Podgorico'ya inilir..
oradan 50 euro taksi bedeli ile Budva şehrine gidilir.. yaklaşık 75 km
O taksi yolculugu sırasında Karadağ'ın güzellikleri görülebilir..
giderken yada gelirken taxi yolculugunu gündüze denk getirin
bi Çift olarak herşeyi yaptın 2 gece 3 gün, ucak, otel masrafı, yeme icme 6 bini bulabilir total'de,
gitmeyin demiyorum gidin ama Büyük beklenti olmasın. bu 6 bin'e antalya belekte şöyle böyle tatil yapardım diyebilirsiniz.
Ha kızlara lafım yok aşırı boL
italya-portofino olabilir.
helsinki ye sadece 1 defa gıttım 2 3 gun kaldım kıs sezonuydu... dısarısı gayet hızlı hareketlıydı, gece hayatı guzel... gunduz lerı pek dolasma fırsatım olmadı ıs nedenıyle... butce olarakta guzel bır club te 50 lık bıra 2 euro ıdı 1.5 sene evvel :)
bırde fınlandıya da TORKU dıye bır lıman sehrıne gıttım .
cok fazla gezılesı bır yer. cok beyenmıstım.
Mısır sharm el shak - hurgada güzel bir alternatif olabilir
Mısır düzeldimi ki :)