Amerikadan alınan 4,5G desteklemiyor, Dubaiden alınan Facetime desteklemiyor.
Nasıl bi şirket bu Apple :hahaha:
Printable View
Amerikadan alınan 4,5G desteklemiyor, Dubaiden alınan Facetime desteklemiyor.
Nasıl bi şirket bu Apple :hahaha:
La benim 6ste şarkı, belgesel dahi yüklü ki çok da foto çekerim, yine de 3 gb boş. Belki yedekle ve silip baştan yüklesem 5gb a çıkacak. =) Telefonumda kullanmadığım 1 tane bile app yoktur ama sadece kullandıklarım yüklü. Ben yurtdışından alırken 300 tl fiyat farkı vardı 16 ile 64 arasında bence değmez. Ülkemizde daha da çoktur kesin o fark. =)
yıllardır 4s kullanıyorum maillerime bakabildikçe,whatsapp,twitter,facebook,maçkolik,ne sine,bilyoner,bets10 kullanabildiğim sürece değiştirmeyi düşünmüyorum.
4s ler artık ios güncellemesi almayacak yani ios 9 dan sonrasını desteklemeyecek ama 5s ler 1-2 sene daha güncelleme alır düşünüyorum.
Annemde 5c var ki o bile gayet hızlı S kesinlikle alınabilecek güzel bir cihaz
Ben de bi ara düşündüm de yok simkart değiştir,yok onun ayarı yok bunun ayarı tembelliğimden almıyorum:)
Son 4 aydır inceden yavaşlamaya başladı.
boyut olarak seviyorum da sıfırı 1300 lira.2.eli 1100 lira temizleri.garip bi piyasası var
İkinci el piyasasının düşmemesi telefonun guzel olmasından. 2.5 senedir kullanıyorum hic bir sorun çıkarmadı fiyatına göre alınabilecek telefon hic düşünmeyin alın.
Arkadaslar bu gittigidiyordan aldigimiz telefonlarin kayit garanti olayi nedir?bende bir tane 5s 1 tane 6s alicam ama guvenemiyorum alan kullanan varmi?
SAtıcılara mesaj atıp öğrenmek lazım o durumu. Çünkü oarada farklı farklı satıcılar mevcut.
Valla bende ona bakiyorum zaten oyle yazandan alacagim
Bu linkteki tamam sanirim?
Apple Iphone 5s 16gb Akilli Telefon GittiGidiyor'da 221810136
Lg G3 ten geçmeyi düşünüyorum. Gelen gideni aratır mı beyler
Birde bu var arkadaşlar yorumlarinizi bekliyorum ikiside apple tr garantili diyor
Apple Iphone 6s 16gb Akilli Telefon GittiGidiyor'da 222780346
5s neysede 6s i 64gb almanızı tavsiye ederim :)
Birds bazı gittigidiyordaki bazı iphoneları sadece kutu ve cihaz şeklinde gönderiyorlar. Aksesuarları olmuyor(şarj aleti kulaklık gibi ama cihazlar yine sıfır bu yüzden uygun fiyat yazabiliyorlar). Sizin attıgınız ilanlarda sorun yok gibi gözüküyor yinede satıcıyla iletişime geçebilirsiniz.