Parca konusunda Vectra, 156 ya göre daha sorunsuz gibi
Printable View
benim tercihim mondeo 2.5 V6. mekaniği gerçekten çok sağlam
Bu listeden 2.5 v6 156 alırdım. Sürüş keyfi yol tutuş performans ve çekicilik olarak diğerlerinden önde hayırlısı olsun..
99-00 model accord alabilirsin. 3000 v6.
mondeo ya hiç sıcak olmasamda eskidende şimdide en dayanıklı mühendisliği sağlam ford dur diye düşünüyorum bende.
Viraj kabiliyeti anlaminda üç arabada iyi olsada anladigim kadarıyla mondeo hem limitsizlik hemde sorunsuzluk konusunda beni etkiledi. Lâkin 3 otomobilde beni hem heyecanlandırıyor hemde mutlu ediyo, karar vermek çok zor. Tabiki 0 sorun beklemiyorum ama en sorunsuzu tercih edicem çünkü sanayide çok ugrasmak istemiyorum. (Bakim hariç) Bilgi veren herkese teşekkürler. Hayırlısı olur inşallah.
Madem ki keyif arabası olacak, ben bütçeyi birazcık yukarıya alıp şunlara bakardım.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...98830196/detay
Lpg li araba almam, manüel istiyorum.
300 M var isterseniz fiyat 22K Tl :)
300 m sahibi bir abi ile sanayide ayak ustu lafladik.
Parca konusunda korkulacak bir şey yok agir bakım yaptım sansiman aks başları rotiller vb vb her şeyini sifirladim 1500 civarı harcadim , fiesta ya symbol e ayni parayı harcarsin bugün sanayide dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum ama abi 300m lere herkesin öcü diye baktığına ama korkulcak birşey olmadığına ikna etti beni
300M 1 yıl kadar kullandım. En ufak bir parça sıkıntısı çekmedim. Bakımlarını 15.000 kmde bir 200 liraya yaptırıyordum. Satarken de zorlanmadım, 2 haftada satılmıştı. Yalnızca LPG konusunda usta yüzünden uğraşmıştım bayağı. Başka bir ustaya götürünce o konu da çözülmüştü.
Benim bahsettiğim araçta B.Evler sanayide alıcısını bekliyor aylardır. Sahibi de oto-elektronik ustası ama harbi Usta yani arabanın her yerinden anlıyor motor mekanik dahil. Ben söyleyeyim dedim 95-96 model araçlara bineceğine arkadaş gitsin baksın en azından kapı açtıran bir arabası olur, fiyatta da güzellik yaptırırım ben.