User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: 2003 clio sedan 1.4 hararet sorunu

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2003 clio sedan 1.4 hararet sorunu

Öncelikle selamlar aracı aslında sattım ama satacağım kişi tanıdığım olduğu için bu sorunu çözmeden vermek istemiyorum aracı.aldığımda bu sorun vardı havalar sıcaktı 100 km klima açık gittiğimde fan açmaya hararet yükselmeye başladı hemen sağa çekip radyatörün üstüne soğuk su döktüm klimayı kapayıp yoluma devam ettim sanayiye gidip termostatı, müşürünü kapağını değiştirdim radyatöre baktırdım bi sorun yoktu 2 ufacık delik vardı doğru düzgün su bile kaçmıyordu ama tamir ettirdim klima kapalı bi sorun yoktu. Daha doğrusu korkumdan pek kullanmadım dukkanımın onunde durdu 3 gün boyunca bugün de yakın bi arkadaşım araca talip oldu parada anlaştık test sürüşü yapmak istedi bugün hava yağmurlu olması ve klima kapalı olmasına rağmen araç fan açtı hemde düz yolda sonra hararet yükseldi sağa çektirip radyatörün üstüne su döktüm yine normale indi tabi arkadasın miğdesi bulandı kendisi de pek araçtan anlayan biri değil zaten. Bu sorunu düzeltmeden almam dedi sizce neden bunu yapıyor araç başına daha önce böyle bişey gelen var mı ?
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada yazmayı unuttum aldığım kişiyi aradım bu sorundan bahsettim geçen sene araç conta yaktı ama yetkili serviste hepsi değişti dedi ben de yıne aynı sorunmu var dedim baktim yağı suyu temiz büyük ihtimal conta sağlam
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Leader01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende de 1.4 symbol vardı 2007 yazın klimayı açınca arabanın hararet yükseliyordu 60 bindeydi araba bir türlü çözemedim öyle de satıldı gitti, normal kullanırken sıkıntı yok ama klima açınca hararet ibresinin yükselişini görüyordum kronik mi acaba

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bildiğim klimayı açınca fan'da devreye giriyo yani o fan sürekli çalışmaya başlıyo niye hararet yükselsinki??
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meganes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bildiğim klimayı açınca fan'da devreye giriyo yani o fan sürekli çalışmaya başlıyo niye hararet yükselsinki??
    Radyatör kapasitesi yetersiz kalmaya başladığında ganın çalışması bir şey ifade etmez. Muhtemel klimalı ile klimasızın radyatörler aynı ve klima yüküyle daha çabuk ve çok ısınan motoru soğutmada yetersiz kalıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)