Kktc hesapları değişmediyse uluslararası bankacılıkta mersin olarak gözükmekte. olacağını sanmıyorum.
Printable View
Kktc hesapları değişmediyse uluslararası bankacılıkta mersin olarak gözükmekte. olacağını sanmıyorum.
bir forumda okudum etsy de satış yapan bir kadın yurtdışındaki yerli bir bankanın şubesi ile görüşmüş orda paypal kanalı ödemesi açıkmış.. kıbrısda banka sistemi ortak olsada en nihayetinde farklı bir ülke olarak görünüyor denemek lazım.
Offshore bankalar var abi zaten, gerek yok tr bankalarından hesap açmaya. Kıbrısta bir dolu banka var görüşmen lazım.
Şuan hiçbir şekilde ebay kullanamıyoruz doğrumudur?Bi yol yöntem bulan olursa yazarsa çok iyi olur.Tamda zamanına denk geldi ebaydan başka yerde bulamıyorum alacağım şeyleri
Bi tanıdığım ile konuştum kıbrısta birsürü yabancı banka var onlarla olabilir dedi.. Öyle diyince istanbulda da yabancı bankalar var fikri geldi, bu bankalardan hesap açtırabiliyor muyuz ?? bilgisi olan yok mu ?
iki gündür bir parça almaya çalışıyorum ne paypal üzerinden nede ebay üzerinden bir türlü olmuyor
varmı başka bir yöntemi bu işin?
Yok. Lineaya bineceksiniz...
kullandığınız bankaların internet alışverişleri için verdikleri sanal kartları deneyen oldu mu?
paypale bir çözüm illaki bulunurda sıkıntı ebayda.. ebayda ana sayfaya kocaman ibare koymuşlar paypal türkiyedeki faaliyetlerini askıya almışdır diye..
şimdi basketime bakdım 8 ürün vardı almayı düşündüğüm 6 tanesi direk türkiyeye shippingi kapatmışlar.. esas kötü olan bu..
Yani alternatif bir para aktarma aracı bulsak bile, satıcıların genel "tr ile ticaret sorunu" düşünceleri yerleşeceği için satmak istemeyecekleri ortada.
Zaten saçma salak olan gümrük sistemimiz yetmiyormuş gibi paypal da yok. Alım da yapamıyoruz. Kredi kartı işlemleri bile paypal üzerinden yürüyordu bir çok kez. Çok sıkıntı ya. Şu an güvenilir olduğunu bilmediğim sitelere kredi kartı bilgilerimi girmekten çekiniyorum. Henüz öyle aktif alacağım bir şey yok ancak sırf paypal kapanacak diye 2 ay sonra alacağım parçayı kapanmadan sipariş geçmiştim...
Dün de internet hattında genel bir sorun vardı. Ülkeyi komple dışarıya kapatacaklar herhalde. Neyi düşünerek yapacaklarsa bunu...
Beyler bence asil sorun dunyaya satmakta, satin almakta degil... Satma isini nasil cozeriz ona bakalim once.
paypal kısmını ben pek umursamıyorum ben zaten paypal türkiyeden çıkmadan öncede direk ebay üstünden kredi kartı ile alıyordum . ama oda paypale bağlıymış pos kısmı .. paypal çıkınca kredi kartı ile normal alışveriş şansıda gitti.
ben ebayı sadece ikinci el yedek parça için kullanıyordum onun dışında aliexpress gearbest iyi siteler ben sık sık kullanıyorum bunları.. onların dışında amazonuda kullanmaya başlıycam .. zaten ebayda ikinci el olmıyan ürünlerin %100 nerdeyse bu sitelerde var onda sıkıntı yok..
kredi kartını vermek istemiyorsan bir sanal kart çıkar olsun bitsin.
illa ebayda bir şey almak gerekirse artık aracı siteleri falan kullanıcaz galiba amerikadaniste.com bordelux.com mu ne vardı onları kullanıcaz artık onlar direk bizim adımıza sipariş verip eve yolluyorlar.. tabi alternatif bir çözüm bulunmassa.. olaki türkiyedeki bir bankayı paypal tanır o zaman o bankada hespa açarız olur biter..