aynen marongoni zeta beni mahçup etmedi yapışıyo :D
Printable View
aynen marongoni zeta beni mahçup etmedi yapışıyo :D
bunca olumlu eleştiriden sonra takalım artık :D
bende ecsta kullandım daha sonra ku19 gerçekten güzel bizim buralarda biz buna kumho kardeşliği diyoruzzz değilmi fethiii :D
Alıntı:
^^ANIL^^ Nickli Üyeden Alıntı
acalım olm hedefımısı unutma keke :heyoo:
Walla Bende Kumho KH11 var Frenajı da güzel Yol tutuşuda memlunum kumho kardeşliğinden :) Fethi ;) Fiyat bölü performansa bakınca ayet başarılı ya
bfg g-force t/a drag radialAlıntı:
Streeter Nickli Üyeden Alıntı
kumho kardeşliği engellenemez :):):):)
Kormaran rulezz :D
bende arabama kumho taktım bence eniyisi ama bişe söyliimmi federalde çok güzel ya hoşuma gitti..
kumhoya altarnatif olarak aynı fabrıkada üretilen marshal derim ıkısıde aynı fabrıkanın üretimi ve uzun süre kumho kullandım şimdi o an ebat bulamadıgımdan marshal aldım süper utandırmadı lastikciyi
1.7 tdi arkadaş falken demiş arkadasım düşmanın varsa hediye et ama sakın hediye ettıgını kımse görmesin sonra azmettırıcı olarak alırlar içeri falkenlen epey bir çilveleştim berbat ötesi bir lastik yol tutusu yok ıslak zemınde allaha emanetsin birde gürültüsü yeter
Kumho MX mi aldin? Hangi Ecsta modelini aldin?
ecsta supra 712 :) :)
Anil arkadas, bide MX leri, yada Falken Azenis RT615 lere denerse, bu lastiklere hayran kalicaktir. 712 ler fiyati icin iyi, ama bunun disinda performans olarak (dier yaz lastiklerine karshi) o kadar super deillerAlıntı:
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı
mani deneriz onlarıda ama yani fiyat=performans konusunda bundan öte lastil olamaz ve benim kullandım çoğu lastiktende iyi yani
Alıntı:
1.7 DTi Nickli Üyeden Alıntı
NFS serilerinde olsun Tokyo Drift te olsun FALKEN gerçekten adı geçen bir lastik yani içi boş bi lastik değildir.
kuruda super ıslakta cokk dıkkat
Falken ıslak zeminde çok dikkat edilmesi gerekenbir lastik birde cok sert anormal bir ses yapıyor
kumho da çok sesli yanlarken insanlar korkuyo :):):)
sen yanlarken diyon hocam ben normal seyir halindeyken bile sesten bahsedıyorum
yok kumho normal seyirde gayet iyi ses fln gibi saçma şeyler yok yani
Alıntı:
AmiRaL CakaL Nickli Üyeden Alıntı
Hangi model bu ? Ben yeni lastiklerim deiştirdm toyolarım balon yapmştı çokda canımı sıkmştı bu balon olayı falken aldım bi ses yada anormallik göremedm :heyoo:
falken 205-45-16 zr serisi
Lastik almak isteyen arkadaşlar ebat ve marka bilgilerini iletirlerse uygun fiyatla satış yapan bir arkadaşım var yardımcı olabilirim :)
satın arkadaşım ama kumho verin arkadaşlarıma çok para harcamasınlar :):):)
Harcamasınlar tabi ...Alıntı:
:) :) :)
yazıktır havaya sıkılan paraya kuru havalarda bu yaz aylarında alın arkadaşlar kumho iyidir
bencede:heyoo:Alıntı:
Alıntı:
Manimillion Nickli Üyeden Alıntı
MX dediğin Kumho KU-15 modeli sanırım. Bu Ku-15 ler için ben de çok iyi şeyler duymuştum yurtdışı sitelerde. Ama bizim yollarda sonuç ne olur bilemem. Özellikle İzmir'de bütün yollar ayna gibi :confused: maalesef.
hehhe kumho rulezz:D:D
Bende michalen war 3 kere kaldırıma çıktım :D Çok yumuşak lastik. yanağından yarıldıktan sonra bi baktım içine tel yerine çamaşır ipliği war :hahaha:
daha önceki arabada lassa impetus2 kullanmıştık ıslak-kuru çok güzel yol tutuodu :)
özellikle briston s03 acaib çok balon yapıyo kullandım en dandik lastikti
KU-19 kullanan arkadaşlar. Yağmurda tutuş nasıldır. O kadar kötü mü? Bi karşılaştırma yapabilirseniz memnun olurum.
lastiklere verilen paralar tartısılır (bu lastıklere harcanan argelerı saatlerı dusunun) kumhonun yenı gamını bekleyın ılgın seyler olucak.....
ben F1 kullandım gayet güzel ama kumho taktırmayı düşünüyorum şimdi
Bende 1 yıl kadar ku19 kullandım. Fiyat performans olarak gerçekten çok iyi lastik. Özellikle yanal tutuşu iyiydi. Ama kuruda frenaj ve kalkış konusunda ayn başarıyı sürdüremiyordu. Islakta standart ekonomik bi lastik gibi davranıyordu.
Lastiklerden biri balon yaptığı için arkadaşıma sattıp cmsshoptaki bi kampanyayla tanesi 187 ytl den 4 tane Pirelli Pzero Nero aldım. Frenaj ve kalkışta daha iyi. Yağmurda kesinlikle daha iyi... Daha kötü çukurlara girmem rağmen balonda yapmadı. Ama tanesine 300 küsur ytl verip almam... Yine Kumho yada onun ayarında bi lastik alırım.
baya suredir ecsta spt (ku31) 235/50/18 kullanıyorum oldukcada memnunum ozellikle kuruda 10 numara ama ıslak zeminde aynı seyi soyleyemicem ama cokta kotu deil alcak olanlara tavsiye ederim ;)
kumho ıyıdır yagmurda kotudur toyo daha ıyıdır eskısı ses ypıodu yenısı muazzam. cok memnunum...
minikler T1-R ?
kumho 205 45 yada 40 17'' kulandım deseni harikaydı 2hafta içinde latiklerden birini ters cevirmek zorunda kaldım balon gorunmesin diye:D :D
Olum sebebini bilmiorum ama kesin kaza sebebi gibiydi en azından p6000 daha iii diyebilirim.
Balon konusunda en cok f1 yapıo diyolar ama yarılsa bile 1 yıl icinde degiştiriyolar
ben ecstada kullandım ku 19 da 31 de 712 geç abi yönlü uğultu yapıyo ama ku 31 çok güzel tavsiye ederim bide onu dene dahada seversin kumhoyu ben bide yanağını sevmiyorum ecstanın çok dik duruyo kazık gibi:D