valla ben ekranı kırık samsung s5'i değişim kampanyasıyla vodafone a verdim tam tamına 860 TL'ye :D yanımdaki arkadaşımın 5s'i vardı onada 960 verdiler, 6 plusun götür ölüsü onun 1200 eder bence :)
Printable View
S7 Edge kullanıyoum bir süredir.. Pararalde de iş için İphone 5s
Öncesinde de S4, S5 kullandım.. Hanım da iphone 6 kullanıyor. Dolayısıyla elimin altında bir çok cihaz var tecrübe ettiğim..
S7 Edge ciddi anlamda efsane olmuş.. Hele kamerasına diyecek söz yok. Hanım, özellikle gece foto çektirecekse direkt elini benim telefonuma uzatıyor.
Stabilliği, performansı mükemmel..
S7 Edge ile gelen Samsung VR ise bambaşka bir dünya...
Ben 1 seneye yakın g4 kullanıyorum telefonun akıcılığı vs. hepsi çok güze, donma, kasma yok. Ön kamerası çok iyi g4 gibi çeken denk gelmedim diyebilirim hatta. Yukarı da yazdım ben ısınma sorunu yaşadım garantiye verdim anakart değişti (4 gün süre için de teslim aldım ) şu an sıkıntı yok.
NOTE 4 U guc tasarruf modunda yavaşlatılmış haliyle kullanıyorum deli gibi hızlı hala, eski serilerdeydi takılmalar filan, s2 s3 s4 vs.. q hd ekran yeter bir kere..
Bende g4 sipariş ettim. Hanıma verecektim ben kullanıyorum :)
İlk izlenimlerim olumlu...
Çok iyi bir Fiyat performans ürünü... 1250tl civarına paralel ithalatlar mevcut.
Bu fiyata alınabilecek en iyisi gibi duruyor...
Sony Xperia M5
G4 güzel telefon ama kronik olarak ghostscreen ve bootloop sorunu var.Geçen 27 mayıs'da g4 telefonumu garantiye verdim.Dün yeni telefonum geldi değişimden.Bakalım inşallah aynı sorunla karşılaşmam.