Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
hayir google reklam olarak en uste tasimis taktir ettim8.90 kesmisler baktim simdi faturaya
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
peki nerden geliyor bu ?
Yani hangi hatta geliyor yada ne kullanıcısına
ve yanı sorgu morgu yapmazsan üyede olmuyorsun değilmi. ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
bazen internette gezerken spor üyeliği maçlar vs gibi reklamlar çıkıyo. vergiler dahil 40 tl gibi bir rakam yazıyodu tam hatırlamıyorum. onayla butonu var, ne olduğunu anlamadan bassan gidecek paralar. özellikle çocuklar ve yaşlılar için geliştirilmiş dolandırıcılık ya.
geçmiş olsun.
başka bit türlüsünü ben yemiştim hattımı mobil ödemeye kapattım sonradan
sizde aynısını yapın mutlaka
Bu google reklamlarının gözetim altında tutulması gerekiyor. Aylar önce astropay kart aldığım bi site vardı, bi anlık dalgınlıkla en üstteki google reklamından siteye girmiştim. Adamlar birebir kopyalamış aldığım yeri bende havaleyi hesaplarına geçtiğim an beni sitenin chatinden falan engellediler![]()
hayir mobilden girince direk cekti numarayi nasil aldi nasil kesti hicbirsey anlamadim devam et dedim gitti![]()
Benzer bir olay başıma geldi. Bir web sitesinde aynı dümen ile oyun servisine abone yapılmıştım. Bana mesaj geldiğinde ben fake mesajdır aslında parayı iptal mesajı ile cevaplayınca kazanıyorlardır diye düşünüp iptal mesajını göndermedim. Böyle düşünmemin sebebi de örn. bağış yapmak için XXX yazıp xxxx numarasına gönderdiğinizde XX TL faturanıza otomatik eklenmesi.
Sonuç olarak 1 ay 60 TL ve ikinci faturaya geçtiği için 30 TL yani toplamda 90 TL ödedim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)