Arkadaslar app plaka yaptirabilecegimiz kaliteli bir adres varmidir? Keyifli formlar
Arkadaslar app plaka yaptirabilecegimiz kaliteli bir adres varmidir? Keyifli formlar
@sekolive Serkan abi yardımcı olabilir. Konuyu görünce yazacaktır.
Sagolun arkadaslar nette ve sosyal medyada cok fzla var ama güvenilmiyor hepsine malesf
sekolive serkan işinizi çözer
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
Bilmediğim için soruyorum iyisi kötüsü nasıl oluyor bu plakanın harfler falan mı yamuk duruyor?
Ben rasgele bir yerden yaptırdım kötüde olmadı.
melih özlem var forumda uygun fiyat çok kaliteli yapıyor şiddetle tavsiyemdir![]()
Melihozlem arkadaşım gerçekten kaliteli bende onda yeni yaptırdım.
@sekolive Serkan'da tüm araçlarım için APP Plaka ve pleksi plakalık yaptırdım. Şimdiye kadar da bir sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim.
https://tr.foursquare.com/v/app-plak...b07e3498fe3165
Burasi benim arkadasim herzaman yaptirdigim yer cogu kiside buraya yaptiriyor zaten![]()
@SekoLive
Serkan abi candır
Pleksilerin yada yazılarının gerçekten kalitesi var inandım, 1.5 senede millet pleksideki yazıları döktü, benim plakalar pleksi hala 0 maşallah
bende bir fiyat pm'i alabilir miyim
@Sekolive Serkan abi kesinlikle ama alternatif olarak ariyorsaniz son 2 aracima app yaptirdigim kisinin telefon numarasi
Ahmet Sait Kocabas
0555 495 53 54
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)