User Tag List

16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: jazzımızın trafik kazası pert değeri

recky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

jazzımızın trafik kazası pert değeri

3 hafta önce kırmızı ışıkta geçen araca önden dokunmak kaydıyla oluşan trafik kazamızda ailecek burnumuz kanamadan çok şükr atlattık
    olan aracımıza oldu 33 binde olan eşimin aracı pert e çıktı
    Ben yeşil yandı kalktım sonrası patlayan airbagler yeşil yanınca zıplayan atlayan insan değilimdir ama keşke biraz geç kalksaymışşım demekten alıkoyamıyorum kendimi.
    Can sağlığı deyip avutuyoruz.

yaralanmalı olduğu için polis in tuttuğu raporda iki sürücününde yeşilde geçtiğini iddia ettiği için suçlu bulunamamıştır gibi bir bilgi vardır raporda.
    Aracımızda kasko olduğu için ilgilenmedim lakin kasko aracımıza 49 bin tl teklif etti ve kabul ettim sonrasında karşıya bir dava açma durumu gibi bir konu söz konusuymuş bununla ilgili bilgisi olan tt üyesi varmı dır bilmiyorum, danışmak istedim.
    Dava aracımın ilk kazası değer kaybı gibi için aksiyon olarak söylenebiliriz.
    Işıklarda kameralar var bu incelenmedi bile sanıyorum incelenirse suçlu belli olucaki, ama yok ilgilenen anlayamadığım bu.

Resimleride paylaşmak istedim, Servisin fiyatları ve raporuda görmenizi isterim..23 bin servis fiyat çıkardı.

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç perte ayrılmış zaten, şirketin verdiği rakamda bence iyi şuan aracın piyasasını bilemiyorum ama aynı aracı hemen hemen alabilirsiniz sanırım. Pert olduğu için değer kaybıyla işiniz olmuyo pert etmeselerdi o zaman dava açabilirdiniz. Bununla geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
    Barış

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç perte çıkmış siz 49 bini kabul ettiyseniz. Pert aracın da bütün değerini zaten aldığınızdan, aynı üstte yazan arkadaşın dediği gibi, herhangi bir değer kaybınız da olmayacaktır.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barakuda26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç perte ayrılmış zaten, şirketin verdiği rakamda bence iyi şuan aracın piyasasını bilemiyorum ama aynı aracı hemen hemen alabilirsiniz sanırım. Pert olduğu için değer kaybıyla işiniz olmuyo pert etmeselerdi o zaman dava açabilirdiniz. Bununla geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
    Ben bu kazaya sebebıyet verenin sigortasına dava acılıyor gibi bir seyler duymustum yanlış bilgi ozaman bu;
    bu durumda herhangibir dava açılmıyor yani.
    aracın ilk kazası değeri kaybetti diye açılan bir dava yok yani doğrumu anladım.
    teşekkür ederim cevap için.

Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç perte çıkmış siz 49 bini kabul ettiyseniz. Pert aracın da bütün değerini zaten aldığınızdan, aynı üstte yazan arkadaşın dediği gibi, herhangi bir değer kaybınız da olmayacaktır.
    Aynen kabul ettik Çarşamba günü ödücekler, aslında benim aracım km sinde lpg li araçlara 56 bin istiyorlar ve hemen satılıyor
    almaya çalışıyorum aynısı ama alamıyorum farklı bir araç alıcağım eşime.
    teşekkür ederim.

msk_bmw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun, iyi ki kaskonuz varmış. Araç içi kamera takmak lazım araçlarımıza aslında. Geçen ay kardeşimin aracına vurup kaçtılar, mahkeme savcılık uğraşıp duruyoruz. Kamera olunca işimiz daha çok daha kolaymış.
    ///M Rulez...

westalim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    49 bini tek lokal boya hasarlıya satılanı da biliyorum aynı araç bende de var çünkü km'de düşükmüş.2 bin 3 bin belki bi zarar. yinede büyük geçmiş olsun. verilmiş sadakanız varmış...

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi çok geçmiş olsun, benzer bir olay ben de 1 ay önce yaşadım.
    Rayiç bedeli beğenmezsen eğer, sahibinden ya da arabam. Com gibi sitelerden senin arabana denk arabalar (km, lokasyon, boya durumu gibi) bulup ekran görüntüsü ile itiraz dilekçesi yazabiliyorsun.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.
    Bende birşey sorayım, Perte çıkan aracın değeri için pazarlık olmuyor mu? Mesela exper arkadaşa 49bin teklif etmiş. Arkadaş 51 olsun diyemiyor mu? Teklif edilen rakam değişemezmiydi?

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi üstteki yorumda yazdım, sigortacınizlq konuşup detay öğrenebilirsiniz. Bi dilekçe yazıp rayiç bedelinin araştırılmasını isteyebilirsiniz. Ama bu internette satılık olan araçlar baz alınıyor.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi üstteki yorumda yazdım, sigortacınizlq konuşup detay öğrenebilirsiniz. Bi dilekçe yazıp rayiç bedelinin araştırılmasını isteyebilirsiniz. Ama bu internette satılık olan araçlar baz alınıyor.
    parayı ödeyecek olan kasko şirketinin anlaşmalı olduğu en az 3 servisten aynı km, model,donanım ve kaza boya durumuna sahip aracın nekadar edeceği soruluyor.bu şekilde daha güçlü olur eliniz.

3 servisin verdiği fiyat 50-51/49-50/52-53 ise 51bin gibi bir fiyatta diretme şansınız var
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı msk_bmw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun, iyi ki kaskonuz varmış. Araç içi kamera takmak lazım araçlarımıza aslında. Geçen ay kardeşimin aracına vurup kaçtılar, mahkeme savcılık uğraşıp duruyoruz. Kamera olunca işimiz daha çok daha kolaymış.
    Gelmiş geçmiş olsun çok şükr kasko var çoçuğumda eşimde bir şey yok gerisi öenmsiz artık.

Alıntı westalim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    49 bini tek lokal boya hasarlıya satılanı da biliyorum aynı araç bende de var çünkü km'de düşükmüş.2 bin 3 bin belki bi zarar. yinede büyük geçmiş olsun. verilmiş sadakanız varmış...
    Çok tşk ederim aslında zarar 7-8 diye düşünüyorum lpg vardı 3m cam filmi vardı ciddi bir paraydı.
    Allah korudu önemli olan biz iyiyiz giden gitti.
    Abi çok geçmiş olsun, benzer bir olay ben de 1 ay önce yaşadım.
    Rayiç bedeli beğenmezsen eğer, sahibinden ya da arabam. Com gibi sitelerden senin arabana denk arabalar (km, lokasyon, boya durumu gibi) bulup ekran görüntüsü ile itiraz dilekçesi yazabiliyorsun.
    Saol paşam sanada geçmiş olsun. İtiraz etmek ile uğraşamk istemedim canımız yandı daha fazla depreştirmek istedik açıkcası.

Alıntı Tunacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.
    Bende birşey sorayım, Perte çıkan aracın değeri için pazarlık olmuyor mu? Mesela exper arkadaşa 49bin teklif etmiş. Arkadaş 51 olsun diyemiyor mu? Teklif edilen rakam değişemezmiydi?
    Tşk ederim; Aslında itiraz edilip rakamı incelemeleri için dilekçe yazılıyormuş biz uğrasmak istedik.
    Adamlar ilana bile koymuşlar 33900 kazalı halini. ilan no: 310546007
    Alıntı initial-D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    parayı ödeyecek olan kasko şirketinin anlaşmalı olduğu en az 3 servisten aynı km, model,donanım ve kaza boya durumuna sahip aracın nekadar edeceği soruluyor.bu şekilde daha güçlü olur eliniz.

3 servisin verdiği fiyat 50-51/49-50/52-53 ise 51bin gibi bir fiyatta diretme şansınız var
    Anladım kabul ettik biz giden gitti dedik malesef olmasaydı iyidi canımıza gelmedi önemli olan bu.

kadireren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun abi sende ailende bişey yoksa gerisi önemli değil yerine konulur yakın zamanda memlekette trafik kazasında 5-6 yaşında kızını kaybeden sima olarak bildiğim kişi var cidden zor bi durum
    Ben kurus oranını merak ettim gözümden kaçmadıysa tam sonuç hakkında bilgi yok kusur kaç çıktı size iki tarada yeşil kalktım olarak yazıldıktan sonra ?

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bi yanlis olmasin 56.000 tlnin uzerinde 2 ilan var. Onlarda hemen hemen bi 20-25 gun olmus bekleyen ilanlar.
    Cok sikma canini, 49.000 iyi bi rakam olmus.

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı recky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Anladım kabul ettik biz giden gitti dedik malesef olmasaydı iyidi canımıza gelmedi önemli olan bu.
    önemli olan o zaten,geçmiş olsun
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Bu arada kaskonun verdiği rakamı kabul etmezsek ne oluyor ? Araç tamir mi ediliyor ? Çünkü benim her iki aracımda da kasko değeri raiç bedel yazıyor yani o anki piyasası denekmiş exper kafasına göre piyasamı yapıcak Allah korusun bi kazaya karışsak
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle bişey başıma gelse ben karşı tarafı perte çıkarırım daha tutanak tutulmadan. Geçmiş olsun.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)