Genelde böyle derler ama en fanatikleridir.
Printable View
Genelde böyle derler ama en fanatikleridir.
Ortaya attım lafı isteyen üstüne alınabillir,ama olduğu açıkça ortada kim kime sövdü ki ? Bak bu yaptığın mesela ortalığı galeyana getirmek ,olmayan bir şeyi olmuş gibi göstermek istiyorsun insanlara .Adama sövüyorsunuz dediğin kişi kim ? Kardeşim biz bu ülkenin milliyetçi,vatanını,toprağını seven insanlarız dışarıda da dikleniyoruz anlatmaya çalışıyoruz merak etme,ama elden artık bir şey gelmediği ve gelmeyeceği için pes etmekten başka çare yok o yüzden forumun zarar görmesini ben yönetici ya da kurucu olmadığım halde istiyorum anladın mı ?
Ne güzel bölünmüşsünüz siz öyle ya tebrikler :)
+ olarak rahatsiz olunan nokta, yer sofrasinda iftar aciyoruz diye lanse edilirken aslinda sofranin yemek masasina kurulu olmasi... Herkes istedigini yapmakta ozgur ama bunlar durmadan duygu somurusu ve uc kagit pesinde... Insanlarinda tepkisi bu yuzden, bunun yalakalikla alakasi yok. Agzindan mazlum kelimesini dusurmiycen ama sarayda her gun altin suslemeli bardaklar ile bin kisiye iftar vericen... Sorsan kendilerine gariban derler...
Kenan Sofuoglu na gelince hakkini yememek lazim ulkemizi en iyi sekilde temsil ediyor AMA bir gun once TR nin en onemli havalimani bombalanirken, devlet buyukleri bir ATATURK havalimani bile diyemezken, degil 400 e 1400 e ciksa benim icin hic birsey ifade etmiyor...
Şimdi bir nevi herkes haklı; Kenan Sofuoğlu'nun siyasi yaklaşımı belli ve yapmış olduğu işe bunu yansıtmaktan rahatsız olmuyor kendi takdiridir saygı duymamız gerekir, yapılan yorumlarda da bu durumdan rahatsız olmuş kişiler tepkilerini dile getirmiş fakat bunu doğru yapmış olan var tiye alarak yorum yazanlarda . Siyasi partinin bu olay üzerinde ki rolü de açık ve net 10/10'dur, hiçbir kimsenin sadece sporcu olarak Kenan Sofuoğluna laf edeceğini düşünmüyorum . Sporcu olarak gerekeni yaptığını fakat işin içine siyaset katarak topladığı sempatiyi düşürmüştür .Dileğim odur ki; En kısa sürede sporundan siyaseti uzaklaştırır, sadece sporunla ilgi toplarsın Kenan abi . (Bu yorumumdan sonra mutlaka bana Akp seçmeni diyenler'de olacaktır, cevabı şimdiden vererek hiç bir şekilde Akp seçmeni olmadığımı belirteyim)..