Bende takipteyim konuyu![]()
Bende takipteyim konuyu![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Abi ektirmek iyi iyide kafa belli babadan gelme yan haris ust komple gidicek burayi ektirim derken arka iğrenç olucak valla protez raneevusu aldim biriki yerden bir gidip gorucem detayli anlatirim
1 akrabam ve 1 yakin arkadasim kullaniyor.
Memnunlar gayette dogal duruyor.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Bende arastirmistim simdi mobilim yazabildigim kadar yazayim...
1-Ilk takildigibda kafadan dusucek,cikti cikicak hissiyati veriyormus ama alisiliyormus buna.Yuzme,carr curt sorun olmuyormus.
2-Bildigim kadariyla 2-3 haftada bir acip bakim yapip yapiskani yenilemek gerekiyormus,fakat bu surec degisiyormus.1 ayda yapiskaniyla idare eden var.Cikmaya basladiginda eliyle bastiriyormus uzun sure gidiyormus.
3-Fiyat farkida gelen saca gore degisiyormus,hint saclarimi ne ucuz saclarmis oyle oluncada arada kizilliklarmi ne oluyormus.Fakat protezi alip duzgunce kendi sacinizin rengi e boyattirinca sorun olmuyormus.
4-Dikime gore daha mantikli bence,diktirilen sac dokulucek sonuc olarak gene+bakimida bir hayli zor olucaktir.
5-Alistiktan sonra zaten sizde yapabiliyormusunuz bakimini hemen![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Yakın arkadasim istanbulda ünlü bir doktara sac ektirdi. 3 ay sonra sacları cıkmaya başladı 6. Ayda bildiğinz sacı oldu alını acıktı su an sacları gür bir şekilde uzadı. Yaklaşık 7-8 bin tl vermişti yanlış hatırlamıyorsam.
Valla benimde alnım acık ön tarafta sac az kaldı. Bende ektirmeyi düşünüyorum fakat ektirdiktrn sonra arka taraflar dökülmeye devam ederse acıklık olcak bu sefr
Elleme Sekelesin...
ilk mesajımda protez ile saç simulasyonunu karıştırmışım araştıran oldumu bilmiyorum onada bakabilirsiniz.
Şimdi benimde başladı dökülmeye hatta tepe ufak ufak açılmış durumda. Arkadan alıp tepeye ekicekler , ekilmeyenlerde yarın dökülürse ki dökülecektir o Zaman tekrar mı ekim yapıcaz. Çok zor bu saç şeysi![]()
Iste durum burda patlak veriyor eger adam gibi olsun derseniz tek seansta cok ufak geriye dogru onlerde acilmasi olan kurtarir oda 1-2 cm max. Amageriye dogru dokulme devam ediyorsa ee napican arkadan birdaha arkada tarla yokki tohum atim tekrar ciksin
2 seans ekim sonrasi arkasi acayip duruyor yani belli cok bide alan doktor cift cikan kokleri iyi secmeli bazi koklerden cift cikiyor ilk tercih bunlar ama sonra bitince normal alanlara girip topluyor bu sefer de arkayi bosaltiyor yavas yavas ve orfa tekrar sac cikmiyor
yokmu ornek yollicak bu protez konusunda biri yaw ozelden olur telefonla detay olur tanidigi doktor cevresi olan yazarsa iyi olur
@slave, sac ekiminde eger mevcut sac yeterli gelmiyorsa, vucut killarindan fayadalanabiliniyor. Misal gogus killari. Arastirmanizi oneririm. Ancak bu tek seans degilde birkac seans olarak yapilabilir.
Ancak protez konusunda kararliysaniz nova hair diye aratirsaniz, bu firmayi tavsiye ederim.
Kel kalmak daha iyi ama oda yaşlı gösteriyor abi ya. Saçım olsa 23-24 derler hafif tepe açık sorduğum insan en az 27-28 diyor![]()
Aynen ole bnimde yas 29 goren 33-34 diyor kizlar abi demeye cok basladi yawwbakiyorum kiz 27-28 abi diyor bana yuhaaa
![]()
Isin sakasi bir yana protezde kararliyim nova yi arastiricam nette reklami cok bakalim ne cikick yakindir paylasirim
Bir guncel cekelim hafta ici belli olucak net detaylar novahair ole birkac defa gorustum baya iddalilar gorucez bakalim paylasirim detaylari
Yaş 19 ama ufaktan kenarlardan döküyorum, belli olan birşey yok henüz ama kendi gözüme batıyor minoxil kullan diyorlar, ektirmelik birşeyde yok zatende
Minoxil kullanmak için 19 yaş çok mu erken
Dokuleni geri getirmez gidene yavas git der bir ilac arada birqkip tekrar kullanmakta fayda var bide bayan icin olani daha etkili aslinda
sole bir yontem var cok duydum bu aralar dogum kontrol hapini ezerek bir tableti sampuana karistirip bir kac beklwtip onunla yikiyormus yeleli bayanlar saglamasi cok denemek lazim minoxilde hormonel bir ilac dokulmenin disindaki yerede surerseniz tuylenme yapiyor dikkatli kullan seyrek sakalada iyi geliyor
ben geçen sene protez saç kullandım 1-1,5 sene gider dediler 5 ay sonra döküldü kesinlikle çıkmaz dediler yaptırdığımın ikinci günü çıktı 3 ayda bir bakım yaparız dediler o kadar rezalet bişey ki 2 haftada bi bakıma gittim denize havuza girersin dediler denize bi girdim fino köpeğinin kılları gibi yapış yapış oldu kesinlikle tavsiye etmiyorum bırakın seyrek kalsın beyler doğal iyidir arkadaşlarımın arasında ya peruk çıkarsa yada yeni tanıştığın bikız peruğu anlar diyede stres oluyo insan hiç gerek yok
bn ektirmelik durumum yok ama izmir de clinichair i oneririm herkese. ultra prof bi yer. ben her ay mezoterapi ye gidiyorum. bakim ve guclendirme amacli
Arabacı Ağır japon..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)