ef186 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumda kurallar belli düzen belli işine gelmiyor ise , hoşuna gitmiyor ise girmezsin olur biter. Zorla kolundan tutup yalvararak yazdırmıyoruz kimseye.
Açtığın konuların kilitleniyor olması yanlış birşey yaptığını gösterir bunu tekrarlamazsın olur biter.
Başka bir konu içinde '' benim konumu kitlemiştiler de şimdi bu konu açık, kendimce kahramanlık yapar bunu da buraya yazarım %90 da banlanırım ama hiç sorun değil konseptine girer isenortalığa basitçe banlanırsın güzel kardeşim . Seni ciddiye alsam banlardım. Ciddiye almıyoruz yazdım onuda anlamadın neyleyim ben seni söle bakalım...
Yaş maş hoşuma gitti bu arada o kısım bildiğimiz onore etti beni ve hatırladım ki 15 yıldır forum , bi bukadar zamandırda binlerce kişilik aktiviteleri yönetiyorum. Forum vb. yönetmek hususunda senden öğreneceğim birşey olduğunu da düşünmüyorum. O nedenle ''işine baksana'' lafına gerçekten hadsiz bir yaklaşım olarak bakıyorum, elemanın yok karşında. Bu arada seni gerçekten ciddiye almıyorum. Sadece biraz kızdım yoksa gerçekten mihenk taşı değilsin bilesin...Ha sen yönetilen bir ortamda olmak istemezsin onuda başta söledim gerçekten zorlamıyoruz ....
Selamet ile...