bunlar hic ölmeyeceklerini falan saniyorlar bence..
Printable View
bunlar hic ölmeyeceklerini falan saniyorlar bence..
Feda olsun yeter ki suriyeli kardeşlerime toki'den kurasız ev versinler boşverin be.
Cidden çok sıkıldım lan. Bu olaya bir sirket gozuyle bakinca insan dusunmeden edemiyor. Hicmi bu isi sorgulayan yok ? Yani gideri kazancina gore neredeyse koca bir sifir olan bir isin kazanci bu mudur ? Koy ozaman bankaya bu miktar parayi faizini ye a m k. Daha fazla kar edersin.
Ayvalığa ve bütün çevre ilçelerine de BALPARK geldi onlarda hortumun kralını yapıyor.
AKP'de Akbil yolsuzluğu ile parayı bulup kuruldu deniyor.
100 TL akbil almana rağmen 1 TL kasaya girdi diye gösteriliyormuş galiba.
AKBİL skandalı büyüyor
Erdoğan'lı, Gürtuna'lı ünlü AKBİL davası yarın başlıyor
Hahaha olm oralarda yazın nüfus 1000 katına çıkıyor; Balıkesir bugüne kadar yapmadığına şaştım. Niye, çünkü turistik bir belde olan ve çok göç veren ve sıklıkla Kütahya'ya gidiş gelişlerde Osmangazi Köprüsünü kullanan Tavşanlı'da bile Kütpark yok neydi ya Tavpark aman işte birşey park var. Köy gibi yerde ara sokağa park ettim geldim silecekte park fişi sallanıyordu. (Tavşanlı'nın beach clubları, zengin tarihi, aydın insanı, müzeleri, kütüphaneleri, bal dök yala sokakları, son derece modern yapısı, modern mimarisi, 3.köprüsü, metrosu, metrobüsü, tramvayı, teleferiği, tünelleri...vs ile meşhurdur, İstanbul'lular çok kıskanırlar o yüzden her fırsatta hiç kullanmayacakları bu alt ve üstyapı inşaatlarını alkışlar dururlar :D :D :D )
ödemeyin abi bu kadar basit
bu hikaye ilk başladığında , fazladan kaldığım için bir borç kesmişler vs, detaylı bilgi için şurayı arayın yazıyordu aradım konuştum, ödemezsem yaptırımınız nedir dedim? bir yaptırımımız yok ancak devlete karşı borçlu olmak iyi bir şey değildir gibi geveledi, ha yani geçirebildiğinizden alıyorsunuz bu ücreti dedim, hayır öyle değil vs. derken teşekkürler diyip kapattım. o gün bugündür de, trafiği durdurma, aracı yanaştırırken jantı sürtmemem için yardım etme vb. gibi hizmet sunmuyorsa ÖDE-Mİ-YO-RUM. oldu canım güzel dünya, ben binbir zorlukla park edeyim, tam uzaklaşırken abi ne kadar kalıcaz diye sote yerinden çık gel. ne hizmet sundun bana kardeşim diyorum..önce bir afallıyorlar, abi valeyle karıştırdın heralde diyen de oluyor, arabama şu an biri yaslanıp çizse, bir araba yanaşırken sürtse, firman karşılıyor mu? yok. e hizmet de sunmadın, vermiyorum ben para yaz plakaya diyorum.
geçen yıl içinde 3 araba sattım, en azı 20 küsür , en fazlası da 90 lira park cezasıyla sattım.
noterde çıkıyor mu? çıkmıyor.
muayenede sorun teşkil ediyor mu ? etmiyor.
legal bir yaptırımı var mı? yok.
yarın öbür gün , seçim olur , padişahlık ilanı olur bişey olur, bunlar yine göz boyamak için vergi affı, ceza affı falan çıkarır, ve bu borçlar da düşer. demedi demeyin.
2500 liraya yakın trafik cezası olan arkadaşımın, yıllarca ödemeyip, seçim arefesinde ceza affı diye tüm borçlarının silindiği günü gözlerimle gördüğüm günden beri ne trafik cezası ödüyorum ( muayene zamanı gelene kadar asla ödemem) ne de ispark borcu. bunlar bundan anlıyor çünkü
Kılıçdaroğlu gelse ispark kar mı edecekti ?
balpark nedir amk spor gazetesi bunların yaşadığı kafayı snoop dogg yaşamıyodur yemin ederim memlekette kafanı hangi yöne çevirsen sıkıntı herşey sıkıntı
Ben hiç bir zaman ödemiyorum benim yüzümden oldu hep bunlar .s .s :(
hülololooğğğğğ
Kaldırımı kiraladılar anasını satım!!!
meraktan soruyorum ücret tarifesi ne kadar ?
saatlik ? günük ?