Izmir civarinda surus yapip cekim yapmak isteyenlerle birlikte cikmak isterim. Hem tanisiriz hem egleniriz.
Arkadan iter araclarla dahada keyifli olacaktir
Printable View
Izmir civarinda surus yapip cekim yapmak isteyenlerle birlikte cikmak isterim. Hem tanisiriz hem egleniriz.
Arkadan iter araclarla dahada keyifli olacaktir
Ölüdeniz den Babadağ a tırmanmak çok iyidir ayrıca...
Konuyu komple okumadım , yazıldıysa kusura bakmayın. Antalya'dan Korkuteli'ne kadar olan önce 3 şerit sonra 2 şerit duble yollar çok güzel viraj olarak. Gidiş yönünde yokuş yukarı , dönüşte yokuş aşağı :)
ben ağvaya dan dönüste bir yola girdim ovacık köyü diye bir yerden geçtim.yolu yeni asfalttı.ve çok düzgündü.beni saklıgöl yoluna cıkardı 250 300 mt sonra şile giriş ışıklara çıktım.ve yol çok ciddi kısaldı.
Ayrıntılı Şile haritası — Yandex.Haritalar
Geçen hafta tesadüfen keşfettiğim,Nazilli-Yatağan yolu.
Önce düzlüklü,tatlı virajlı,iniş-çıkışlı başlıyor.Sonra yokuş yukarı kombine virajlı,çok güzel asfaltlı bir yol.Sürücüsüne mükemmel,yolcusuna eziyet ama.Ya tek,ya da sağlam mideli bir co-pilot ile gidilmeli.Fazlası yolda rezillik ile sonuçlanabilir.
Bir de favorim vardır,çok severim.Hiç bıkmam sıkılmam ve de bayılırım.
Bozdağ-Ödemiş yolu.İster yokuş aşağı,ister yokuş yukarı.İzmir tarafında gitmemiş olan arkadaşlar çok beğenecek.Hem manzarası,hem de virajlarıyla harika.ITB'li,lsd'li bir 106 ile sabahlar olmasın dediğim yol.
Geyve Göynük arasıda yol çok güzel hem asfalt yeni hemde 3 şerit ve oldukça virajlı, istanbulada yakın günübirlik hem keyifli hemde tarihi bir gezi alternatifi için düşünülebilir.
Google Haritalar
Google Haritalar
salihli ödemiş arası bozdağ yolu çok keyifli bir yoldur