Abi bakınca özel mesajdan bilgi verir misin? 4x4 aktif mi kaporta düzgün mü ? Sana uymazsa ben yazılcam. :D
Printable View
TT, Fiyat 40 civarlarinda olsa alinir,
Loading site please wait...
Bir TT de benden olsun. Hatta TTS 2009 model.
Alınır mı, mutlu eder mi yoksa çıkabilecek sorunlarla bunalıma mı sokar bilemiyorum.
tts 272 yaziyo, altta chiple 255 yaziyo :)
TT muhtemelen 2.0tfsi, zaten araç bilgilerinde 211hp önden çeker diyo. Bilmeyen birine itelerler bu arabayı tts diye. Fiyatı da zaten bence çok fazla, piyasasını bilmiyorum ama perti bu paraya piyasa fiyatıysa gerçekten; hayırlı işler derim anca..
Araç önden çeker TT değil orjinal TTS 272hp, çok şükür o kadarını anlayabiliyorum.
Almanya fiyatları da ikinci eller 25000€ civarında. 25000*3550=88750 yapıyor.
Almanya fiyatına bu arabayı alabiliyorsun ancak evet perte ayrılmış.
Mesele ne şartlarda perte ayrıldığı zaten. Önden tıklayıp hava yastıkları açmıştır ve farlar kırılmıştır zaten al sana pert,
veya şase falan hep gitmiştir o zaman işte dikiş tutmaz.
akıbetleri nedir merak ettiriyorlar,bu fiyatlara başka eş değer neler var bildiğiniz ?
3 ilanda E90 316i en boşoğluboş
Size yazmamıştım ama madem alındınız açıklayayim.
1- Ya galeri bi boktan anlamıyor ya da adam sevmeye çalışıyolar, araç bilgileri ve açıklamaya bakarsanız araç 211hp önden çeker yazılımlı. Fakat açıklamanın ilk kısmına tts yazılmış ve araç tts görünümlü (orjinal tts mi değil mi kesin birşey söyleyemem). Siz aracın orjinal tts olduğunu nasıl anladınız fotoğraflara bakarak? ( aracı gidip gördüyseniz bişey diyemem.
2- Ya da siz çok safsınız (iyi niyetli anlamında) araç hakkaten tts sadece önden tıkladılar araç almanyaya fiyatına alınıyor diye düşünüyorsunuz.
3- Şinasi?
Ha bu arada arabanın almanya fiyatıyla uzaktan yakından alakası yok, onu da açıkliyim okuyan arkadaşlar yanlış bilgi edinmesin. 125.000km'ye kadar bir tts almanya da 20.000€ civarından başlıyor (ilan fiyatı olarak). bahsettiğim bu araçlar kazasız araçlar. Servis defterleri eksiksiz şekilde doldurulmuş ve kilometre düşürülme olayı da pek söz konusu değil. Bu arada aracın diriliği konusunda sanıyorum kıyaslama yapmak yersiz olacaktır. Bir de bu tarz araçlar çok fazla talep gören araçlar olmadığından satış süreçleri uzun dolayısıyla ilanda gördüğünüz fiyatların altından almanız mümkün.
Örnek olması açısından bir ilan atayım:
Audi TTS Coupe,Magnetic,Quattro,Navi,Kupplung neu als Sportwagen/Coupe in Stuttgart
Bu koşullar altında diyorsanız ki bu araç almanya fiyatına alınıyor fiyatı iyi, hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler size.
Ha bu arada derseniz ki ne biliyosun ne konuşuyosun lan, Almanya'da yaşıyorum.
Boş geçmiyim e90 m3:
BMW M3 DKG Drivelogic LCI EDC SH Spiegel-&Lichtpaket als Limousine in Blieskastel
e93 m3:
BMW M3 Cabrio *Finanzierung moglich * als Cabrio/Roadster in Wiesbaden
BMW M3 Cabrio Drivelogic Individaul als Cabrio/Roadster in Koln
Yaza kadar carrera hayalimizi ertelediğim için yarı fiyatına olan Corvette'lere yöneldim . Şuna da ciddi niyetlendim duruşu çok iyiymiş C6 LS3 ; Loading site please wait...
En az Porş kadar etkili
Neden olmasın :)
E36 m3.... Bir arkadasima e30-36-46-92 herhangibir convertible bakiyoruz. Buna teklif vermeye deger gibi goruluyor fiyati az biraz yuksek olsada.
1999 BMW M3 CONVERTIBLE MINT CONDITION W/NEW TOP NEW LEATHER
Otomatik işi bozmuş
Ne güzel bakmış helal olsun :)