sanziman sorunlari yuzunden
Printable View
Blek edişin gadam 300 e aldık
rr 4.4 hse;
Loading site please wait...
96 e36 m3 fiyatı dışında güzel
galeri sahibi galiba forumdan boş geçmeyelim
Ford Taunus 17M Loading site please wait...
Aston Martin Cygnet
Aslında arabadan çok bu arabaya para veren insan benim favorim. Bir özelliği olsa neyse de, sırf Aston Martin emisyon oranlarını dengeleyecek bir araç yapamıyor diye Toyota'ya Aston logosu çakılan araca bu para...
Jaguar XJR
Çok iyisin beeee
Enteresan renk kombolu aston db7
2002 Aston Martin DB7 Vantage Volante 2dr Convertible | eBay
Kondisyonuyla falan benim diyen çoğu modelli aracı bozar sahibi kimse çok temiz bakmış , bu paraya biniciye falan cidden favorilik , E60 535d : Loading site please wait...
@ahmetbaha-drs tam olarak Toyota süsleme işte :) Hala o parayı edeceğini düşünmüyorum.
Suudi Arabistan safari'ye %100 uyumlu gerekirse ARAP BAHARI'dan kaçmaya müsait Ya haci Spec
Arap kasa land Cruiser: Loading site please wait...
Fake Taxi niyetine f10 530d(donanım güzel): Loading site please wait...
nezaman satar diye hep kolluyordum , bizim burdan ilk sahibi hangi ara galeriye verdin arkadaş ya fiyata bak can sıkıcı :D
3.20
Jeep Cherooke
E500
E250 amg cabrio
Doğru dediğiniz fiyatlara araç malesef ki yok. Fakat benim demek istediğim gözümdeki baremli fiyatları :) yani normal normal normal şartlarda x liraysa bu onlardan 10 lira bilemedin 15 lira pahalı olmalı diyorum. Yoksa sürekli artacağına ve değerleneceğine lafım yok :) Bu arada o 171'e satılan o araç evo cabrio ve kırmızıydı. Fiyatını sağlayan şeylerden biri de limitli sayıda üretilen aracın limitli sayıda özel serisinin limitli cabrio modeli olmasıydı. Toplayan illa ki 100bin euro civarına alıcı bulur TR şartlarında. Avrupa-ABD-Kanada fiyatları bile 60k dolar-euro ise değerlenmemesi pek olası değil.
crx vti
tanıyan var mı? arac sahıbını ya da aracın kendısını?