Led far yok ışık paket ne demek ?
Printable View
BMW 420d Luxury Line
Cookies and JavaScript support required
Sizede Hayırlı olsun. Bu zamanda kım kıme 36 ay 70 bın tl sıfır faız ıle verır..
Benımde aracımı degıstırme nıyetım olmamasına ragmen, joy paket sunroof,led,sos, gerı gorus,bluetooth vs 104.750 tl aldım. Koltuk koruma lumar cam fılmı ve kıslık paspas ıcınde. 34750 tl nakıt 70 bın 36 ay.
112 ye alan ne aldı 104 e alan ne aldı şimdi orası bana çok karışık geldi
104 olanda katlanır ve ışıga duyarlı ayna yok,Deri döşeme yok,karartılmış camlar yok,16 inç jant çıkıyor ve opak boya 112 200 olanda bu saydıklarım mevcut
Konuyu dağıtmış gibi olmayayım ama 1 serisi SEDAN'dan haber var mı??
http://i.hizliresim.com/R37PYZ.png
+ Boya ve koltuk koruma + lumar fılm + kaucuk paspas 104.750
Sıfır faiz güzel tabi ama nakit fiyatı ne sıfır faizle 112 olan arabayı nakit 105 e alabiliyor muyuz ?
Bugün 1.18i estoril m paket Sanroof dahil 116 fiyat aldım. Yarın gidip bakacağım araca
Geçen sene M teknikler hep otomatik geliyordu. Manuel sipariş bile edemiyordunuz. Bu sene durum nasıl acaba? 116d için konuşuyorum. Zaten BMW'de manuel seçeneği sadece 116d ' de var.
Yav arkadaş bu ne kadar sacma is otomatik sevmiyim, manüel alamayacak miyim ? Ki kusursuz otamatik bile yok
Satılık yol canavarları;
Golf Mk V 1.9 Tdi Midline 512.000km
Jetta Mk V 1.6 Fsi 735.000km
Golf daha evvel de denk gelmişti. Bayılıyorum böyle km yapıp diri kalan araçlara. Yakında olsa gidip bakardım bile.
BMW 6.40D aşığım şu serilerine bmw nin
Loading site please wait...