OYAK indirimiyle bile 140binin altına düşeceğini sanmam.
110-120 arası bişey olsa bu donanımdaki bi araç, alınabilir.
Printable View
Talisman duzgun fiyat politikasi yurutulup, passat fetisisti halkimizin aklini celmeyi basarabilseydi tam bir passat killer olabilirdi.
Bazen anlik kari degil uzun vadeli duseneceksin, Dogus'un Leon politikasi gibi. Ama TR'de nerede oyle yoneticiler.
Su fiyatlarla ancak yeni nesil safrane olacak Talisman'dan. 10 sene sonra su anki megane'dan ucuza satilacak.
Talismanın şu direksiyonun arkasindaki radyo arama ,ses açma kapatma yeri beni bitiriyor .Yıllardır tilt olurum tüm renolarda .
Clio III RS 197
Loading site please wait...
talisman ilk çıktığı gün bu forumdu sanırım dedim kaderi safrane dır diye eski konulara bakılabilinir hatta..
10 -15 yıl sonra bu günün doğanı o zaman 30 bin tl ederse talismanda 40-50 eder..
halk sınıfı araç üreten firmaların araçlarını bir sürü oyuncak donanımlar doldurup kendini premimum sınıf egosunda yüksek rakamlardan satışa sunmasını hiç anlıyamadım..
Arkadaşlar ilanlarınızdaki en iyi Fiyat/performans orantısına sahip f30 ve f10 ları bekliyorum. Paket önemli değil, ağır hasar kayıtlı olmamak kaydı ile hasar kaydıda olabilir. Yeterki fiyatına yansımış olsun kusuru. Yada nokta hatasız ama uygun fiyatlıda olabilir
Her zaman demişimdir , bravo bilindiğinden daha sağlam , kaya gibi arabadır diye.
400 bin km'ye göre çok iyi kondisyonda.
Loading site please wait...
Abi biz Samsun kosiflerden ötv zammından önce arkadaşımın babası için boş paket üstüne sunroof+vakumlu kapı+hayalet+ içi turuncu deri(bi özelliği varmıydı hatırlamıyorum) dışı da lacivert 5.20i için etiket 200civarı idi daha pazarlık yapmadan 178 lira fiyat teklifi almıştık. Kapıdan girene iskonto düşerek başlıyorlardı donanım önemli değilse en boşu şuan listede 211 lira iskonto vs ile 180 bandına iner gibi istersen ara fiyat al tüm bayilerden şuan ötv kampanyaları vs.de var ikinci el için 150 falan düşünüyosun iki konudan anladığım kadarıyla kredi desteğide veriyolar 20-30 lira farkla hem sıfır alırsın, hemde matrahtan falanda düşebilirsin. Tabi eğer hala direk iskonto düşerek başlıyolarsa.
Sen bu arabaya '' lan ne güzel araba 400 binde olmasına rağmen hala taş gibi '' derken diğer adam buna '' lan tam 27 ye kapatıp 140 bine çekip 38-40 tan çakmalık araba '' diyor. Zihniyetini obi wan kenobilediklerim yüzünden kilometre ve arabanın canını alan insan sayısı artmaktayken ilginç bir şekilde piyasa hergeçen gün yükseliyor.. Şoka giriyorum a*ına koyım
İşin başına yeni geçmiş 26-31 yaşları arasında nişanlı olan. Hatundan habersiz mekan mekan karıyla kızla gezip de yakalanınca o hafta hatuna çanta , ayakkabı , yüzük alıp kendini affettiren ve akıllanmayı düşünmeyen kombini.
Panerama
Loading site please wait...
Dayılarım mafya bende Galericilik koşturuyorum araç + tercih edilen kombinasyon - Escalade : Loading site please wait...
eğer düşünürsen kendi aracm var abi
Loading site please wait...
Babam müteahhit , özel üniversite de okuyorum , hafta sonu Melisler ile Uludağ'a gidiyoruz kanka ya da Sess de loca oluruz kanka kombini.
Bmw 3.20d Coupe
Loading site please wait...
Liseyi bitirdikten sonra direk askere gidip, dondukten sonra pederin dukkanin basina gectim edition:
Loading site please wait...