Güzel kombinasyonlu F30 320i'ler :
-Ibo Show Altın Düetler dinlenebilir ( cidden beğendim ) : Loading site please wait...
-Hakan Altun falan uyar buna da : Loading site please wait...
Printable View
Güzel kombinasyonlu F30 320i'ler :
-Ibo Show Altın Düetler dinlenebilir ( cidden beğendim ) : Loading site please wait...
-Hakan Altun falan uyar buna da : Loading site please wait...
Loading site please wait...
peugeot 308 1.6 thp .
pazarlığa otursak mı
Çocuğun hayrına olmuş o kaşara para yedirip birde afra tafra çekeceğine gider ataşehir de katalogdan seçer :D
Boş geçmeyelim clk 200 komp : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
en sonunda ulasabıldım arkadasa :)
km sordum tabı kı once cunku ıcı neyse de dısında cıdden 11 olmadıgına daır emareler var. ve aldıgım cevap :
-bızdeyken 11, ama gecmısını bılmıyorum :D
allahım... 2016 olmadı sanırım, 2017 de bı araba bulmama yardımcı ol lutfen :D
İnsanlar arsız olmuş artık. Bizdeyken 11 demek la. İlanın her aşamasına 11bin + fabrika kondisyonunda yazmayı biliyorsun ama.
Boş geçmeyelim. Belki birinin işine yarar.
Motorsuz Tayyarlar >>>
:scared: Highline 1.6tdi Golf. fiyata saygılar :)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
f10 5.20i dış m paket 19 jantlı füme renkli araç kullanıcısı olarak yazıyorum
kızlar bakıyor onla ilgili bir sıkıntı yok
ama Q7 varken aman tanrım diyordum :D
evliyim başımıza ihale almadan sattım
Karı kız konu olacaksa tek kapı cabrio birde kırmızı alın
Sıraya girer içtima alırsınız tecrübem bu yönde :D:D
Valla dalga geçiyoruz da resmen sinirim bozuldu golf 130 bine dayandı. Yaşam kalitemiz sürekli düşüyor. 2 sene önce e250 coupeye 130 vermiştik. böyle giderse çocuklarımız için çoğu araba hayal olucak
V40 T3R-Design Plus :D
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Makyajlı Golf'leri kaç liradan satacaklar kim bilir :D