Gözümden kaçmış helal kardişim
Fav çıkartım hemen onu
O sarı lambayı ne zaman görsem aort damarım daralır :):)
Printable View
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
M3
Favorim , benzin fiyatlarınıda düşününce ne kadar zevkli
f30 3.16i luxury,renk çok güzel,10k lira düşse çok mantıklı.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2010 E 200 Cgi 19.000 km de koltuk sogutma harıc, derı on goguse kadar tam dolu.
E180 almak yerıne bu araca bu bedel verılırmı? Cok hosuma gıttı..
Verinin yanlıs oldugu kesın, tahminen 8.5 9 sn. arasıdır :)
f30 328i
BMW 3 Serisi 3.28 i Otomobil İlanı : 150811 - KKTCARABAM.COM
f30 335d xdrive / Alacaktık ama fiyat tuzlu geldi. Gırtlak dolu tabirini kullanabilirim :D
BMW 3 Serisi 3.35i Otomobil İlanı : 150408 - KKTCARABAM.COM
dun bu ilanı paylaştıgım için uyarı aldım uyarı sebebi Mesaj sayısını yükseltmek için boşuna mesaj atmak mış böyle birşey mi var? aracı begendım ve paylaştım bunun neresi boş mesaj kim veryor bu uyarıları lutfen bıraz dikkatli olalım incelermisiniz neresi boş?
"Favorilerinizi linkleri ile aşağıdaki gibi paylaşırsanız tüm üyelerimize kolaylık olacaktır.
Bu konuda kendi arabanızı, arkadaşınızın arabasını, vs paylaşırsanız ceza alırsınız.
Bu konuda ilanları aşağıdaki şekilde model /marka bilgisi ile paylaşmak zorunludur."
İlk sayfada yazılan kuraldan ötürü ceza almışsınız.