Evet V6larda da benzer bir jant var. Hem V6 jantına 3.500 TL vermek istemiyorum hem de biraz farklı olsun istiyorum. Oldum olası sevmişimdir bu jantı.
Printable View
Yeni hevesim :D - dostuma para yediriyorum kasa Quattroporte : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
VAG 3.000 TDİ ı sanırım, hiç yakışmamış ...
Ezel kasa bunu görse utancından ağlar ...
Ayrıca Ezel kasa çok daha yakışıklı ama benzin de 5 lira, bilemedim şimdi ...
MASERATI QUATTROPORTE
Merak edenler için ezel kasa : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Sıfırları uçtu gitti. Hemde 3 silindir gücü adına.
M ciklerrrr gece binerim roll yapar polis dedeler kaçarım diyenlere
E46 SMG2 COUPE M3
İlan No: 323497070
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
acilll m3 coupe
İlan No: 405672241
VAG değil, Jeep grubundaki motor Quattroporte deki.
List of VM Motori engines - Wikipedia
Ford mondeo 1.5 ecoboost sw
birde cam tavanı olsa on numara araç.
Suriyeli Kasa Kia Magentis CRDI :) :D @Faruk_Vtec yoksa bu mu? :)