Bana clc kendi değilde kullanıcı kitlesi mercedes grubu içinde çok sempatik geliyor sadece bizim sitede 2 tane var ilk sahipleri hatta siyahı almak istedik arkadaşada hanımfendi satmadı..
4-5 tanede çevrede bildiğim var bir albayın var burda emekli beyaz adam 60 ındamı 70 indemi bilmiyorum evli barklı boyum kadar torunları var bildim bileli beyaz clc si var sürüyor oda yüksek ihtimal ilk sahibi falandır..
clc kullanıcıları baya sadık araçlarına.. Mercedesde fazla öyle kesim kalmadı çok küstürdü mercedes ucuza araba satıcaz diye kendi kemik kitlesinden çok kaybetti başka markalara ..
nasıl bir devrik cümle kurmuşsam artık :D
neyse boş geçmiyim
yahu bana şu aracı 2003 yada 2004 de motoru arızalısını 14 binliraya getirmişlerdi uğraşamam diye almamışdım şimdi rakamlara bak.. gerçi bende konuşuyorumda 14 bineda alsam şimdi bu rakamlara satışa koysam benden kim alır bu rakamlara Allah bilir bunların araçlar bile kaç yıldır bu fiyatlara satıllıkda bekliyor..
mercedes 450 slc
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres