yeni disco'nun eski kült köşeli yapısından vazgeçmeleri imajı açısından eksi olsa da yeni tasarımı bence güzel, yeni marka yüzünü güzel adapte ettiler
boyutlarda bi küçülme yok tam tersine tüm ölçüleri artmış, discovery sport ile karıştı sanırım.
Printable View
Kendisi veya çevresinden düşünen vardır diye paylaşıyorum ilanı , kimse mağduriyet yaşamasın istenen paralar 500.000'li rakamlar keyfine alıp da kimse başı ağrısın istemez .
Satan arkadaşın kazası hakkında bilgisi var mıdır , var ise ne kadar detaylı bilgi sahibidir bilemiyorum zaten ilan açıklamasında da HASAR KAYDI olduğunu belirtmişler . Bu sebeple galeriyi zan altında bırakmanın lüzumu yok .
Ilanini paylaşacağım araç geçen sene Haziran başında Adana-Mersin otobanında takla atmıştı . Kazadan 1 gün sonra bayiden çekiciye inerken aracın halini gördüm , tavandan temel hatlarına kadar alıp yaptırıp binerim diye detaylı inceledim . Bayi müdürü çok samimi sevdiğim bi abim olduğu için kendi beyanıyla ''toplansa da sağlıklı olmaz , güvenlik ve yürüyeninde illa ki arızalar olacaktır'' dediği için araçtan vazgeçtim . O zaman perte ayrılmıştı 380.000 gibi bir hasar bedeli ile sigorta şirketine devretmişlerdi . Tavsiyem ne kadar iyi toplanmış olsa da çok çok iyi baktırıp alınmasıdır .
Carrera : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bu kasada 163lük motor var mıydı?
E46 320d Touring
Link çıkmamış.
ORJİNAL BMW 320d OTOMATİK EMSALSİZ TEMİZLİKTE BORUSAN ÇIKIŞLI
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
@msk_bmw
150'lik motor hakkında pek bilgim yok. Bir de sunroof olaydı tam yürünecek araçmış. Direksiyon nasılsa hallolurdu. Başka aradığım donanım yok zaten.
S 500 LONG 4 MATIC ( AYIPLI )sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Adamı canından bezdirmiş Merso.
Konunun sayfa sayısına yakışır bir paylaşım yapayım ozaman.
Sarı civciv Ferro F355- sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
İnsanlar sağlam, uzun ömürlü diye Mercedes alıyor ...
Eğer bu kronik se vay haline Mercedes in ...
Bu abi de acaba aynı sorunu mu yaşadı ?
Koreli Adam Tamir Edilemeyen Mercedes'ini Protesto İcin Servisin Onunde Parcaladı - YouTube