sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
buick RIVIERA 3.8 çok güzelsin be
Printable View
Jeep ten uzak durun derim 5 silindirli motorlari sıkıntılı bi tanidigimda vardi sac baş yolduruyor bi kere bozuldugu zaman dikiş turmuyor sanayide ne zaman dizel enjeksiyon-pompacinin önünden gecsem hep bi tane 2.7 jeep oluyor :D bence en mantiklisi ml gibi gözüküyor fiyatina göre cok temiz ve diri duruyor
Keskinlerde genelde temiz düzgün Mercedesler oluyor ML de içlerinde en mantıklısı görünüyor bence @onursumer
Plakası 06 DB 3458 olsa sırıtmayacak bir araç önerebilir misiniz ?
Bmw e60 520d:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Vw Passsat 1.4 tsi:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Volvo v60:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Volvo s60 2.4d:sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Dayıcım düğün süreci artık uğraşma , güzel bir pazarlıkla al bunu ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Passat ve volvo s60 aklımda olan araçlardan.
yeni passat denk getirebilirsek neden olmasın.
w220 eski aracımız ama aldığı zaman bi 5-6 sene binen biri babam o yüzden daha sorunsuz güncel bir kasa bakıyoruz.
Dayım bana değil ben hırsız kasa 106 aldım keyif yapıyorum :D baba da 3 serisi almaz sanırım
@fthdrn
Anladım abi, o civarda temiz w211 E200k da alınabilir.Makyajlı olmayanların src fren arızası oluyor, makyajlıların airmatic dışında bir problemi yok, zaten her arabada airmatic olmuyor opsiyonel sanırım.