benim olayım bu nefes alsın yeter :D
Printable View
SsangYong XLV
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
@Yigit-Y
cabrio araba bakıyorum hazır tam kararımı vermişim 500c alıcam sürekli senin ilan karşıma çıkıyor insanı yoldan çıkarıyor :D günlük binmicek olsam kapını çalıcam :D
ilan sahibi abinin ilan açıklamaları çok güzel diğer ilanlarınada baktım sohbet eder gibi yazmış :)
Denizli MURAT FİLİZ Vasıta ilanları sahibinden.com’da!
Valla bi rot balans işim var
Onun dışında yanlaması gidişi filan çok güzel
Tenteyi yapan 5 yıl garantili yapmış
Koltuklarda yine aynı şekilde
Yakıtıda korktuğum gibi çıkmadı
Kiralama işine giriceğim diye satılığa çıkardım
Eşim satma diye söyleniyor acayip keyifli namizsizz :)
m3 mü m5 mi ? Acaba ikisinide kullanan yorum yapsa hangisi daha iyi.. Birkaç yabancı forumda okudum M5 e gereksiz diyorlar M3 varken.. (aile harici)
The M3 is way cheaper, and just as fast. On a race track it’s way faster than the M5 due to it’s massive weight advantage. Unless you have a large family, than the M3 is way better than the M5..