Nasıl sıfır kokusuymuş 11 yıldır çıkmamış arabadan:)
Printable View
yüksek performans araçlarında otomatiğin onla alakası yok ki performans da verim artışı manuele göre çok fazla yanında performance artışıyla yakıt tasarrufuda doğru devirlenmelerde doğru aralıklarda sistem en doğru zamanda kendi karar verdiği için yakıt tasarrufuda cabası bir taşda iki kuş firma için..
şöyle diyim 2.0 150 beygirlik aynı bir araç düşün birinde otomatik 7 ileri - 8 ileri otomatik olsun diğerinde manuel 6 ileri. otomatik hem daha seri gidicek hem daha az yakıcakdır..
E90 320d 125k km
Rengi, kilometresi çok iyi ve servis kaydı var. Motor zincir kopmasından değişmiş olabilir zannımca. Paralar bağlı olduğundan mütevellit aramadım. İlgilenen varsa değerlendirebilir.
Link çıkmamış. 2. Sahibinden BMW 3.20d Premium
İlan No: 430281973
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
darkmoon abimiz yeni nesil otomatik araçlar için yazmış. Dsg'ye, Zf'e falan manuel vitesle yetişmek zor. Hem az yakıyorlar hem iyi kaçıyorlar.
aynen eski tork konvertörlü şanzımanları demiyorum dediğim yeni nesil şanzımanlar şu anda 9 ileriye kadar çıkdı .. infiniti lexus falan adamlar artık 12 ileri falan yapıyor .. manuelde bir yere kadar..
Manuel vites altın olsa pul kadar değeri ve alınabilitesi yok gözümde. O kadar tiksindim manuelden. Ama mecbur biniyoruz işte.
Alfa Gt
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
OPC'ler halen manuel :)
Bu arada zevkler ve renkler tabi ki tartışılmaz ama şahsi fikrim ilandaki golf olacağına varsın otomatik başka bir hot hatch olsun. Başka bir golf de olabilir ama bu olmasın :) Deri koltuklu, gümüş gri renkli, 5 kapılı hot hatch mi olurmuş :D
Ben hothatch alacak olsam keyif almak isterim. Genel olarak benim araba kullanma amacım keyif almak. Vitesi biri benim yerime benden hızlı atıyorsa falan keyif alamam diyorum sen bana otomatik daha az yakıyor daha performanslı diyorsun abi. =) Tamamiyle farklı açıdan bakıyoruz keyif olayına yani. 2 aynı araç manueli 1 sn daha yavaş olsun yine manueli alırım. 1 Keyifte mantık olmaz. 2 Alet işler, el övünür sevmiyorum. Eğer şehiriçi yol yapmalık küçük sınıf dizel vs değilse. Yani ekonomi için değil keyif için alıyorsam derdim trafikte a noktasından b noktasına gitmek değil, haftada 1 maks 2 kere çıktığımda bana keyif vermesiyse durum bu.
Neyse konu dışına taştı, kısaca sen benim demek istediğimi tam anlayamamışsın.
Boş geçmeyeyim,
z4.
Roll yaparken otomatik araba manuel kadar keyif vermiyor.
bütün merco bmw ler zaten garajda duruyor sadece haftasonu biniliyor.çok iyi...