darkmoon Nickli Üyeden Alıntı
arabaya diyiceğim bir laf yok mercedes özünde zaten.. geçen bir arkadaş kendi crossfirena parça arıyorduda bulamamışdı hatta turbo&quatro amerikada bile bu araçlardan nerdeyse hiç görmediğini söylemişdi.. amerikada bile parçası zor bulunur büyük ihtimal..
Hadi herşeyi geçdimde cidden parçası sıkıntılı ve sorunlu olan bir araç için çok yüksek fiyatlar düşünüyorum parası mühim değil... adamın teki geldi arkadan patladı bana tampon bir stop değişmesi lazım arka bagajı düzeltiririz dedik misal.. ben nerden bulucam o stopu o tamponu yada ben gidip birine vurucam ön far tampon sisler falan komple değişicek yada onu geçdim farı çocuklar sokakda kırdı insanlık hali olur olur yada aynasını kırdılar nerden bulucan..
ebayda şu an için yok ki yurtdışından çok parça alan biriyim ben şahsen kendi adıma düşünüyorum beni bile aşırı zorlar.. para değil parçayı bulmak..
neyse hani pahalıda olsa bulmak var paran olmasına rağmen bulamamak var.. böyle bir aracada bu paralar alınıcak risk değil risk alınabilicek rakamlarda olsa hadi neyse derim rakamı makul o risk alınır..