Loading site please wait...
Tek kapı düşünürmüsün bilmem ama sahibi alfistiturkey' in eski üyelerinden. Bir buluşmada tanışma fırsatım olmuştu, araç son derece bakımlı ve bilinçli bir insanın elinde :) Düşünürsen kaçırma derim :)
Printable View
Tek kapı düşünürmüsün bilmem ama sahibi alfistiturkey' in eski üyelerinden. Bir buluşmada tanışma fırsatım olmuştu, araç son derece bakımlı ve bilinçli bir insanın elinde :) Düşünürsen kaçırma derim :)
HUD, 5 bolge kamera, direksiyon isitma, carpisma onleyici vs. daha once bu kadar dolu 40. yil 320i ye rastlamamistim.
Saklanıcak güzellikte koleksiyonluk.
1984 Mercedes W123 200
Bmw e36 320 cabrio ....
HATASIZ 58 BİN KMDE CABRİO PLAKADA TR DAHİL YOK
İlan No: 329863758
Volvo 460 1.7Turbo
E39 528 i fiyatı km den mi ?
ben bu arabayı canlı görmüştüm antalyada baya beğenmiştim.. sonra araştırdım arkadan çarpınca patlayan araç olduğunu öğrendim.. Hatta ford hatayı düzeltmenin insanlara tazminat ödemekten daha ucuza geldiğini hesaplayıp hiçbirşey yapmamış.. Alırsanız deponun yerini değiştirin..
Muazzam
Golf R
Cutlass
Cutlass bitmiş okeye dönüyor.
Abi 50-60 yazıyorlarda cogu satamıyor ki, 13'e vazgectigimiz aracı 30.000dolara.. 16'ya almadıgım '72 Gran Torino Coupe'yi 35.000tl civarına, az evvelde 11.000tl istenen aracı 30.000euroya gördüm :D Pinto'ya bana kalırsa o kadar para baglama, Silverado tarzı seviyorsan 6.2 Dizel V8 var mesela bir tane ilanlarda bakılabilir.