insignia
Opel / Insignia / 1.6 CDTI / Sports Tourer Cosmo / AKDENİZ OTO 2016 OPEL İNSİGNİA 1.6CDTI COSMO STATİON HATASIZ FUL sahibinden.comda - 641842285
Printable View
BMW / 3 Serisi / 320d / M Sport / BARAN MOTORS 2010 BMW 3.20 D M PAKET BOYASIZ 38.000 KM sahibinden.comda - 633458075
BARAN MOTORS 2010 BMW 3.20 D M PAKET BOYASIZ 38.000 KM
100 bin kilometrede olanlara bile 120 bin TL yazmışlar. Fiyat çok da abartılı gelmedi. Çok temiz duruyor, detayını bilmiyorum tabi.
sarmışlardır...
aha aklıma geldi , @XoR abi geçen ağzımızın suyu akmıştıya bi tane clk 55 amg'ye 4700 km , o bile sarmaymış :(
Beyler bende uzun süreli evliler kervanından artık çocuklu kısmına geçiyorum. Malesef bende araç tercihlerinde stationwagon seçeneğinide düşünmek durumunda kalıyorum. Yıllarca doblo kullanıyordum ama hanım zoru ile hepsini sattık. Dahada öyle rahat araç kullanmadım ama yine hanım sebebi ile o tarz bir araç alamıyorum. Bari iş görecek ama EĞLENCELİ, yani station olsun ama bari güzel birşey olsun önerilerinizi alabilirmiyim?
Cuprayı satıp onu almayı düşündüğümden mümkünse 30-60k tl aralığı öneriler daha makbule geçer. Cam tavan yada panaromik tavan olursada tadından yenmez
Abi oncelikle hayirli olsun . @Durango Duhan’da efsane dolulukta & guzellikte b8 a4 avant var. Bir ara satiliktaydi ama sonra neye karar verdi bilmiyorum. Her amaca uygun kesinlikle degerlendirilebilir. Apacilikten uzak, hizli, gosterisli, kalite vs.....
Aslında hoşuma giden birşey olursa f30 320d imlede takaslayabilirim. Yada o çıtaya çıkabilirim ama dediğim gibi insan bu tip bir aracı uzun süreli düşünemiyor bile
60 bandında İnsignia SW olabilir bence. @TaGo
Fiat / Egea / 1.4 T-Jet / Lounge Plus / FİAT EGEA HB 1.4 TJET 120HP LOUNGE PLUS OTOEKSPER GARANTİLİ sahibinden.comda - 619733322
Saçma piyasada hala çok mantıklı
Egea 1.4 tjet
tam 73.000e haziran da babama dizel 2013 model Focus aldık,daha 98 bindeydi. Egea da kullandım ama ben olsam yaşı olsun daha kaliteli olsun kafasında olurum.
Focus tekno-smart paket diye geçen model bu arada,
yol tutuşunu herkes biliyor zaten Ford'un onun dışında ise;
elektrikli ısıtmalı ön koltuklar,
ön camda rezisdans,
şehir içi otomatik fren,
otomatik park,
kör nokta uyarı sistemi,
şerit takip sistemi,
sunroof,
xenon mercek far
örnek ilan; :)
Ford / Focus / 1.6 TDCi / Titanium X / 2013 FORD FOCUS 1.6 TDCİ TİTANİUM-X SANRUF+ISITMA KOLTK+SMART PK sahibinden.comda - 641646984
sony müzik sistemi gibi şahane donanımlar var :)
direk enjeksiyon diye biliyorum Suzuki'den Sessiz Devrim! "Booster Jet" - JDM Spirit Turkey - JST
@ahmetbaha-drs Test || 2018 Suzuki Vitara 1.4S AllGrip - JDM Spirit Turkey - JST işini görürse
Renault / Clio / 2.0 / Renault Sport / ORJİNAL 60.000 KM 2004 RENAULT SPORT CLİO R-S sahibinden.comda - 644505867
Meraklısı ıcın kacmıyacak bır arac.
2004 Clıo RS 60.000 km de boyasız, stock
Alfa Romeo / 159 / 2.4 JTD / Distinctive / Turkiye de Tek Alfa Spoetwagon 2.4 Dizel sahibinden.comda - 592669253
Alfa romeo sw aracı tanımıyorum ama çok hoş aşık etti resmen kendini seninde işine yarar sanırım abi :)
Bu nasıl bir güzelliktir ya Maşallah alfaya