Güzel olmuş , 420d ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Printable View
Hyundai Galloper
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bu ilanı yanlış yere atmışsın tam sensin külüstür konuluk araçlar :D
http://www.techturkey.com/forum/sohb...%83%C2%BC.html
Amarok güzel bir şehir pick'up'ı ama sadece o kadar. İlandaki Navara'dan kullanıyorum 3 aydır. Sıfır aldım. 9500km'de şuan daha önce F30 3.20i kullanıyordum. Hiç pişman değilim. Benim açımdan tek sıkıntısı direksiyon fazla alçakta duruyor. Amarok satılıp Navara alınır. Pişman etmez.
263.000km'deki 159'a 48.000TL vermek iyi cesaret.
Polo 1.2 Tsi Manuel..
Fiyat olarak 44'e bırakıyo, sahibi 50-55 yaşlarında biri ve tsi konusunda bilinçli biri..Değişen iki kapı saçma sapan bi sebepten servisin azizliğine uğrayarak değişmiş, resmini ekliyorum..Düşünen olursa araç gerçekten çok güzel ve temiz duruyo..
https://i.hizliresim.com/0BLD18.jpg
@WeLeT ;
Servisin azizliği değil de artık servisler sadece malzeme söküp takmaya yarıyor. Hiç biri onarım ile uğraşmıyor. Tak değiştir kafasında artık hepsi.
Bol macunla tamirat yerine degisime gidilmesi iyiye isaret
Iyice yayilmasini yayginlasmasini temenni ederim
Su degisen varsa allah korusun, 5 kilo macunla boya varsa sadece lokal !! boya .. kafasinin yok olmasi gerekli
değişim konusunda bende aynı fikirdeyim çekişleme macunlama yerine tak orjinal tertemiz parçayı bak yoluna.. zaten değişim gerektirmiycek ufak tefek vurukları çektirip falan kurtarıyorsunuz ..
bu arka kapıya kim macun atacak hangi usta ?
Bu fiyatlar ile ancak rüyalarda buluşuruz..
Fiesta ST
Focus ST
Focus RS