2006 BMW 5,20 D Loading site please wait...
2010 AUDİ A4 Loading site please wait...
2011 A3 Dizel Loading site please wait...
2012 PASSAT 1.6 TDİ Loading site please wait...
Printable View
2006 BMW 5,20 D Loading site please wait...
2010 AUDİ A4 Loading site please wait...
2011 A3 Dizel Loading site please wait...
2012 PASSAT 1.6 TDİ Loading site please wait...
Şöyle anlatayım, ekonomik olarak çöküşte olduğumuz zamanlarda acil olarak bir araca ihtiyacımız vardı. 2009 model sanırım Hyundai GETZ vardı ellerinde. Gittik gördük beğendik expertiz'e soktuk aracı herhangi bir sorun yoktu. Kaporasını bırakıp yarın aracı almak üzere anlaştık. Yarın yerlerine gidip notere gitmek üzere yola çıkacaktık ki aracın üzerindeki lastiklerin dün ki gibi sıfır gibi olması gerekirken 4 adet farklı marka tabiiri caizse KABAK lastiklerle karşıladı bizi araç. Sorduğumuzda aracın böyle olduğunu dünde bu şekilde bize gösterildiğini iddaa ettiler. Oysa ki 4 kişi gitmiştik ve expertize soktuğumuzdada özellikle sorup kontrol ettirmiştik. 1 gün içinde 4 lastiği birdende değiştirmek ne kadar esnaflığa yakışıyor merak konusu. Kaporanın yarısını geri alarak bela okuyup geri döndük.
aynen
Loading site please wait...
bu ilandaki donanım iadeal mesela :)
Bunda da CC yok,
Şöyle geleyim ben ideale :)
Golf R
Şu da 2. seçenek olabilir, üzerindeki jantlar sökülüp OZ a dönmek kaydıyla
E90 320D
Hasar kayıtlı ama hoşuma gitti.
f30 320d Msport
arkadaslar yanlis anlamayin ama ben o paylastiginiz golflere o parayi vermem. o paralara ne guzel son kasa 3 serisi bmwler var veya 4 serisi bmw bile alabiliyorsun.
arabada sanruf yok cc yok 2 yasinda golfe 170 bin yuh yani millet nasil verip aliyor hayret. bitcoin parasi galiba :D
200 liraya 300 HP, 4 çeker BMW vermeye başladılar da bize mi haber vermeyi unuttular çözemedim hakikaten.
Golf R'dan alınıcak zevk başka, o bahsedilen araçlardan alınıcak hizmet başka. Çok ayrı dünyaların arabaları bana göre.
Golf R ile 3.16i m paket kıyaslayaydınız,öleydik daha iyiydi.
Ben Golf R Mk6 yı Satıp Sıfır 40. Yıl Bmw Alma Hatasında Bulundum. Sadece ve Sadece 4 Ay Dayandım. İkisi Çok Farklı Araç. Şunu Söyleyebilirim Teknoloji vs Bmw Elbetteki Daha İyi Ama Duruş Olsun Ses Olsun Gidiş Olsun Yolda Görülen İlgi Olsun Golf R ın Eline Su Dökemez 3 Serisi.
Golf için aynı şeyleri düşünüyordum taa ki siteye üye olan arkadaşım olivera7 golf7. R alana kadar.
İnanılmaz keyifli bir araba ne 4 serisi ne 3 serisi kıyaslamak pek mantıklı olmaz.
Ayrıca linkteki golflerin hiç birinde adaptif hız sabitleyici yok :p
R çok yakın bir arkadaşımda var, bende ilk bindigimde çok etkilendim. Gerçekten güzel bi alet.